Speltips 31/3: Anaheim Ducks – Calgary Flames

När motivation saknas lär kvalitén vara avgörande.

Twitter Facebook 

Swedish Sports Betting

Ducks har sammanfattningsvis gjort en ganska bra säsong, efter en svag inledning har man verkligen ryckt upp sig på slutet och vunnit i princip varje match, så har det i alla fall känts och nu har man ännu en gång inlett en winning streak, just nu är man uppe i två raka vinster och jag tror starkt på att det blir en tredje ikväll.

Ducks och Flames befinner sig i en faktiskt ganska liknande situation. Båda lagen har inte så värst mycket att spela för, därför blir min tes följande: När motivation saknas, avgör kvalitén, fallet är inte alltid så men oftast är det faktiskt det. Ducks kan inte förlora sina playoff-plats och Flames kan samtidigt inte att nå en. Därför tror jag strakt på att Ducks, som faktiskt är inne i en bra period vinner matchen ganska komfortabelt.

Ducks har förvånansvärt alltid haft det ganska lätt när man spelat mot Flames, just nu är man uppe i sex raka segrar mot just Flames och mycket tyder på att det blir en sjunde, den raka ettan ger oss godkända 1.74x hos Betsson. Spelvärt! Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.74
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 04:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming