Betway insättningsbonus

Komboförsäkringen: upp till 500 kr gratisspel vid förlust

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS HÄR!

18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Att Betway är en världens största bettingsidor känner säkerligen de flesta till vid det här laget. De är bland annat en stolt sponsor till West Ham och har funnits på marknaden sedan en evighet tillbaka. Och det finns helt klart en anledning till det, ett otroligt stort utbud och fina värden på oddsmarknaden är bara två av de anledningarna.

Betway bonus

Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 500 kr). Inget omsättningskrav på vinster från gratisspel. 

Stort utbud

Betway är populära på både oddsmarknaden och casinomarknaden. Man erbjuder en av marknadens bästa in- och utbetalningsmetoder. Det går onekligen väldigt snabbt, och spelbolaget har ett bra rykte när det kommer till detta. Utöver detta ligger de i framkant när det kommer till E-sport. Betway har under de senaste månaderna marknadsfört sig kraftigt med sitt E-sport-utbud och det finns en anledning till varför spelarna väljer att vända sig till Betway.

Betway omsättningskrav

Betway har inget omsättningskrav på vinsten från gratisspelet.

Vill ni spela hos ett spelbolag med ett brett utbud? Då är Betway ert spelbolag. Utöver det kommer du att finna spelbolagets layout som simpel och enkel att navigera på. Menyn är helt enkelt tydlig och mycket tack vare just detta, tillhör Betway kategorin – ett av världens största spelbolag. Sidan finns dessutom helt på svenska.