Betway insättningsbonus

100% upp till 100 kr (x1, minimum odds 1.75)

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS HÄR!

18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Att Betway är en världens största bettingsidor känner säkerligen de flesta till vid det här laget. De är bland annat en stolt sponsor till West Ham och har funnits på marknaden sedan en evighet tillbaka. Och det finns helt klart en anledning till det, ett otroligt stort utbud och fina värden på oddsmarknaden är två av de anledningarna.

Betway bonus

Spelbolaget erbjuder nya kunder en klassisk välkomstbonus, 100% upp till 100 kr. Slänger du in 100 kr, får du alltså 200 kr att spela för hos spelbolaget.

Stort utbud

Betway är populära på både oddsmarknaden och casinomarknaden. Man erbjuder en av marknadens bästa in- och utbetalningsmetoder. Det går onekligen väldigt snabbt, och spelbolaget har ett bra rykte när det kommer till detta. Utöver detta ligger de i framkant när det kommer till E-sport. Betway har under de senaste månaderna marknadsfört sig kraftigt med sitt E-sport-utbud och det finns en anledning till varför spelarna väljer att vända sig till Betway.

Betway omsättningskrav

Du måste omsätta din välkomstbonus sex gånger för att kunna göra ett uttag. Vi beskriver närmre vad detta innebär här nedanför genom ett exempel;
1. Om ni gör en insättning på 100 kr, får ni 200 kr att spela för
2. Ni måste omsätta er insättning en gång (minimum odds 1.75).
3. Ni måste spela för 100 kr för att kunna gör ett uttag.

Betways omsättningskrav är ett av marknadens bästa i vår mening. Många spelbolag kräver att ni omsätter både er insättning och bonus uppåt mot åtta gånger, vilket innebär att spelbolagets omsättningskrav nästintill blir skrattretande enkelt att omsätta.

Vill ni spela hos ett spelbolag med ett brett utbud? Då är Betway ert spelbolag. Utöver det kommer du att finna spelbolagets layout som simpel och enkel att navigera på. Menyn är helt enkelt tydlig och mycket tack vare just detta, tillhör Betway kategorin – ett av världens största spelbolag. Sidan finns dessutom helt på svenska.