oddsbonus-comeon

ComeOn insättningsbonus

Sätt in 250 kr och få 1000 att spela för (x2, minimum odds 2.00)

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS HÄR!

18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

ComeOn är ett nytänkande spelbolag som lagt stort fokus på en snygg men också simpel layout. En tydlig meny är nyckeln till att kunder väljer att stanna kvar hos spelbolaget. Men givetvis är det inte enbart det de lägger sin kraft på, det finns en massa annat!

ComeOn bonus

ComeOn erbjuder nya kunder en 300-procentig odds bonus. Dvs att vid en insättning av 250 kr får man alltså hela 1000 kr att spela för. Ett klassiskt ComeOn-erbjudande som ger dig lite mer styrka från start.

Höga odds

ComeOn är i jämförelse med sajter som Bet365 och Ladbrokes relativt nya på marknaden, och insåg ganska tidigt att de måste höja oddsen för att kunna konkurrera med de stora aktörerna. Med hjälp av den justeringen är man nu en jätte, åtminstone på den svenska marknaden.

ComeOn omsättningskrav

Omsättningskravet hos ComeOn är x2 din insättning + bonusbeloppet för odds. Och vad betyder då detta? Förhoppningsvis ger den här punktlistan er en bredare förståelse för vad som gäller;
1. Om ni gör en insättning på 250 kr, får ni 1000 att spela för
2. Ni måste omsätta er insättning (250) + bonusbeloppet (750) två gånger.
3. Ni måste spela för 2000 kr för att kunna gör ett uttag.

Detta kan låta avskräckande, men det är inte så farligt som det faktiskt låter. Spelbolaget bjuder er trots allt på 750 kr, i detta fallet. Och då har ni ett bra saldo att jobba utifrån. Dessutom hela 60 dagar på er.

Är du ute efter en användarvänlig bettingsajt med bra odds? Och utöver det ute efter Sveriges tyngsta bonus? Då tycker vi du ska ge ComeOn ett försök!