oddsbonus-comeon

ComeOn insättningsbonus

Oddsbonus hos ComeOn – Spelbolaget som tagit betting-Sverige med storm, mycket tack vare att de erbjuder Sveriges tynga oddsbonus.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

ComeOn är ett nytänkande spelbolag som lagt stort fokus på en snygg, men också simpel layout. En tydlig meny är nyckeln till att kunder väljer att stanna kvar hos spelbolaget. Men givetvis är det inte enbart det de lägger sin kraft på.

ComeOn bonus

ComeOn erbjuder två typer av oddsbonusar;
1. Dubbla din insats, upp till 3000kr! Slänger du in 3000kr, får du alltså 6000kr att spela för.
2. Släng in 100kr, och få 500kr att spela för

Nya kunder har alltså två välkomstbonusar att välja mellan, vilket är oerhört uppskattat av spelare runt omkring i landet. Det ger er två alternativ att välja mellan, och med tanke på att alla spelare har olika bettingstrategier, är det ett oerhört trevligt erbjudande.

Höga odds

ComeOn är i jämförelse med sajter som Bet365 och Ladbrokes relativt nya på marknaden, och insåg ganska tidigt att de måste höja oddsen för att kunna konkurrera med de stora aktörerna. Med hjälp av den justeringen är man nu en jätte, åtminstone på den svenska marknaden.

ComeOn omsättningskrav

Omsättningskravet hos ComeOn är 6x din insättning + bonusbeloppet för odds. Och vad betyder då detta? Förhoppningsvis ger den här punktlistan er en bredare förståelse för vad som gäller;
1. Om ni gör en insättning på 1000kr, får ni 2000kr att spela för
2. Ni måste omsätta er insättning (1000kr) + bonusbeloppet (1000kr) sex gånger.
3. Ni måste spela för 12 000kr för att kunna gör ett uttag.

Detta kan låta avskräckande, men det är inte så farligt som det faktiskt låter. Spelbolaget bjuder er trots allt på 1000kr, i detta fallet. Och då har ni ett bra saldo att jobba utifrån.

Är du ute efter en användarvänlig bettingsajt med bra odds? Och utöver det ute efter Sveriges tyngsta bonus? Då tycker vi du ska ge ComeOn ett försök!