Oddsbonusar

De flesta spelbolagen erbjuder fina oddsbonusar eller andra grymma kampanjer. Här nedanför hittar ni våra rekommendationer för de spelbolagen som vi tycker erbjuder de bästa oddsbonusarna. Samtliga bonusar gäller för nya kunder. Titta genom samtliga och välj er favorit, sen kan ni eventuellt komplettera er betting med hjälp av våra speltips, som dagligen publiceras.

Oddsbonusar finns det gott om där ute. Vi har hittat vår favorit!

En del spelbolag utmärker sig med höga odds och vissa andra fokuserar på utbudet. Vi på Tipsmedoss.com gillar båda egenskaperna och vill därför lyfta fram spelbolaget Coolbet. Coolbet är en nytänkande spelsajt som erbjuder odds på i princip alla sporter. Utöver det, så erbjuder de också riktigt höga odds, faktum är att man etablerat sig på den svenska marknaden mycket på grund av detta men också tack vare en enkel layout.

De lockar nya spelare med hjälp av en färsk välkomstbonus. Gör du en insättning på 1000kr, så får du 2000kr att spela för. Var noggranna med att läsa omsättningskraven så att det inte blir fel framöver.
Hämta din bonus här.

3000kr
ComeOn har verkligen etablerat sig på marknaden, mycket med hjälp av Sveriges bästa oddsbonus

Läs recension
1000kr
Mybet är kända för sitt breda utbud av sport

Läs recension
1000kr
Världens största spelbolag erbjuder också det största utbudet av livestreamad sport

Läs recension
500% bonus
Erbjuder en av Sveriges bästa oddsbonusar

Läs recension
1000kr
Svenskversion av Titanbet finns nu ute

Läs recension
1000kr
888sport är en riktig uppstickare, erbjuder en mobilanpassad sida och höga odds

Läs recension
200kr gratisspel
PokerStars storsatsar på odds. Resultatet: BetStars!

Läs recension
1000kr
Kanske Sveriges allra populäraste spelbolag. Unibet erbjuder marknadens bästa livebetting
1000kr
Stolt sponsor till West Ham! Betway storsatsar på E-sport
1000kr + 250kr riskfritt spel
Spela på den lokala sporten hos NordicBet. Erbjuder odds enda ner till division fem
1000kr
Betsson är ett modernt spelbolag och jobbar ständigt med att utveckla sina tjänster och kampanjer
1000kr
Betsafe erbjuder kunder ett stort utbud av livestreamad sport
1000kr
Superaktiva med superkampanjer! Erbjuder nästan en ny superkampanj varje vecka
1000kr
SuperLenny storsatsar på den svenska marknaden och erbjuder höga odds
200% bonus
Mobilebet erbjuder nya kunder kanske den allra bästa välkomstbonusen
1250kr
BetHard är mest kända för sin höga odds
1000kr
10Bet jobbar sig sakta men säkert in på den svenska marknaden och erbjuder odds på i princip allt
1000kr
Storbritanniens allra populäraste spelbolag, erbjuder grymt utbud och höga odds
1000kr
MrRingo marknadsför sig med sitt stora utbud av sport
1200kr
Oddsautomatens affärsidé är helt enkelt höga odds
1000kr
Kanske inte det mest populära spelbolaget på den svenska marknaden, men erbjuder oerhört höga odds

Oddsbonusar och dess omsättningskrav

Bettingbonusar kan fungera både som ett stöd, men samtidigt också som ett typ av hinder. Dock tror vi att du med rätt information kan vända det till din fördel. För är du exempelvis ingen storspelare, så hjälper en oddsbonus till mycket. Du får helt enkelt mer pengar på kontot att spela för och pengar som egentligen inte är dina, och som i sin tur kan vara en stark bidragande orsak till att ditt saldo växer snabbare.

Men som ni säkert vet vid det här laget, så måste du alltid omsätta en bonus, oftast flera gånger för att kunna begära ett uttag. Omsättningskraven varierar lite beroende på vilket spelbolag du väljer. Det mest vanliga kravet är att du ska omsätta din oddsbonus och din insättning tre gånger, och vi ska nu noggrant förklara vad det innebär.

Utnyttjar du exempelvis Bet365:s oddsbonus, så gäller följande; du ska omsätta både din insättning och oddsbonus tre gångar. För att förtydliga detta så tar vi fram ett exempel;
Slänger du in 500kr och använder din oddsbonus, får du 1000kr att spela för. Då måste du alltså spela för 3000kr för att kunna göra ett uttag. Det räcker inte att spela upp saldot till 3000kr – utan helt enkelt att du ska ha haft 3000kr i insättning totalt innan du kan göra ett uttag.

Oddsbonusar till specifika tillställningar

Flera spelbolag, läs exempelvis Bet365, är noga med att följa de allra största turneringarna och erbjuder också nästan alltid en oddsbonus av något slag när det vankas stora matcher. Uefa Champions League är givetvis ett sådant tillfälle, och de allra största spelbolagen på marknaden passar då på att locka till sig nya spelare genom att erbjuda antingen en ännu bättre oddsbonus, eller möjligtvis också ett boostat odds.

Vi håller er läsare uppdaterade kring detta, i och med att vi får den informationen i princip direkt – och när det dyker upp någon lockande oddsbonus eller superkampanj kommer ni att hitta den hos oss.

Ibland ska man bara inte missa spelbolagens olika oddsbonusar/superkampanjer eftersom att de tenderar att vara oerhört lönsamma – med unika och generösa omsättningskrav.

Olika typer av oddsbonusar

Som ni säkert märkt så erbjuder spelbolagen ibland även gratisspel utöver den vanliga oddsbonusen. Och det innebär givetvis att det medföljer omsättningskrav, precis som med en 100-procentig välkomstbonus. Marknaden är full med olika typer av oddsbonusar, och vi rekommenderar er att läsa på innan ni plockar hem en, så att ni hela tiden har koll på ert spelande och är medvetna om när ni kan göra ett uttag.

Spelbolagen erbjuder allt ifrån oddsbonusar till boostade odds, så se till att läsa på ordentligt, om vad det är det som gäller för respektive bonus.

Vilka oddsbonusar är bäst?

Det är oerhört svårt att svara på den här frågeställningen. Men det handlar egentligen om vad för typ av spelare du är. Några spelbolag bjuder på större oddsbonusar – och några på mindre. Vill du komma åt en större oddsbonus, och ha mer pengar att spela för? Då ska du givetvis välja den, men var också beredd på att omsättningskravet är högre, och du måste alltså spela för mer innan du kan göra ett uttag.

Oddsbonusar kommer lite i olika storlekar på grund av att det finns olika spelare, en del uppskattar tunga oddsbonusar och gillar utmaningen i att omsätta den. Och en del andra dubblar gärna en hundring, och på så vis slipper de höga omsättningskraven.

Det är alltså lite olika, beroende på hur mycket du har tänkt att spela för. Men läs alltid omsättningskravet för oddsbonusen först, på så vis är du förberedd och det kan hjälpa dig mycket på vägen.

Välj en av flera oddsbonusar och rygga våra speltips

Förutom att lista oddsbonusar, så bjuder vi också våra läsare på daglig uppdatering av välskrivna speltips och rekar.

Andra speltipssajter:

tipper
Tipper.se – Spelförslag och verktyg för smartare spel på Stryktipset, Europatipset och EttKryssTvå.

För er som är ute efter färska speltips och rekar varje dag, kika gärna in Tipptips.se!

Hos Bettingklubben får du de senaste speltipsen på internationell fotboll och Allsvenskan.