Oddsbonusar

Oddsbonusar och betting bonusar – som gäller för 2018! De flesta är säkerligen väl medvetna om att det finns en djungel full av oddsbonusar där ute, men vi är samtidigt väl medvetna om att det inte alltid är enkelt att navigera runt i den djungeln – och hitta rätt bonus som passar dig själv bäst! Därför bjuder vi här nedanför på en guide till de allra mest spännande oddsbonusarna på marknaden!

I listan finner ni de olika spelbolagen, deras oddsbonusar, en kompletterande recension om spelbolaget, och vad för omsättningskrav som gäller! Lycka till!

Surfar du i mobilen? Då kan du scrolla till vänster för att komma åt hela tabellen.

Oddsbonusar finns det gott om där ute, vi vill lyfta fram en favorit

En del spelbolag utmärker sig med höga odds och vissa andra fokuserar på utbudet. Vi på Tipsmedoss.com gillar båda egenskaperna och vill därför lyfta fram spelbolaget Coolbet. Coolbet är en nytänkande spelsajt som erbjuder odds på i princip alla sporter. Utöver det, så erbjuder de också riktigt höga odds, faktum är att man etablerat sig på den svenska marknaden mycket på grund av detta men också tack vare en enkel layout.

De lockar nya spelare med hjälp av en färsk välkomstbonus. Gör du en insättning på 1000kr, så får du 2000kr att spela för. Var noggranna med att läsa omsättningskraven så att det inte blir fel framöver.
Hämta din bonus här.

Oddsbonusar och dess omsättningskrav

En betting bonus kan fungera både som ett stöd, men samtidigt också som ett typ av hinder. Dock tror vi att du med rätt information kan vända det till din fördel. För är du exempelvis ingen storspelare, så hjälper en oddsbonus till mycket. Du får helt enkelt mer pengar på kontot att spela för och pengar som egentligen inte är dina, och som i sin tur kan vara en stark bidragande orsak till att ditt saldo växer snabbare.

Men som ni säkert vet vid det här laget, så måste du alltid omsätta en bonus, oftast flera gånger för att kunna begära ett uttag. Omsättningskraven varierar lite beroende på vilket spelbolag du väljer. Det mest vanliga kravet är att du ska omsätta din oddsbonus och din insättning tre gånger, och vi ska nu noggrant förklara vad det innebär.

Utnyttjar du exempelvis Bet365:s oddsbonus, så gäller följande; du ska omsätta både din insättning och oddsbonus tre gångar. För att förtydliga detta så tar vi fram ett exempel;
Slänger du in 500kr och använder din oddsbonus, får du 1000kr att spela för. Då måste du alltså spela för 3000kr för att kunna göra ett uttag. Det räcker inte att spela upp saldot till 3000kr – utan helt enkelt att du ska ha haft 3000kr i insättning totalt innan du kan göra ett uttag.

Minimum odds

I ett omsättningskrav medföljer även ett så kallat minimum odds. Det är gränsen på vilket odds som räknas till omsättningskravet. ComeOn har exempelvis en gräns på 2,00 i odds för att det ska räknas till omsättningskravet. Det innebär att du måste placera ett spel till 2,00 x degen, eller högre.

Vad detta minimum oddset landar på varierar som sagt från spelbolag till spelbolag. Leta fram ett spelbolag med ett lågt minimum odds och du kan omsätta din oddsbonusar betydligt enklare. Minimum oddset är enligt oss en av de viktigare faktorerna att ta hänsyn till när man ska välja ett spelbolag.

Hos 888sport räcker det att du omsätter din oddsbonus till oddset 1,50 eller högre. Det är en markant skillnad. Ni har säkerligen studerat er betting och är säkerligen väl medvetna om vilken fördel man får när man kan omsätta en oddsbonus till 1,50 eller 2,00. Tryck er alltid vidare till villkoren, och på så vis får du bättre kontroll över din betting.

Oddsbonusar till specifika tillställningar

Flera spelbolag, läs exempelvis Bet365, är noga med att följa de allra största turneringarna och erbjuder också nästan alltid en oddsbonus av något slag när det vankas stora matcher. Uefa Champions League är givetvis ett sådant tillfälle, och de allra största spelbolagen på marknaden passar då på att locka till sig nya spelare genom att erbjuda antingen en ännu bättre oddsbonus, eller möjligtvis också ett boostat odds.

Vi håller er läsare uppdaterade kring detta, i och med att vi får den informationen i princip direkt – och när det dyker upp någon lockande oddsbonus eller superkampanj kommer ni att hitta den hos oss.

Ibland ska man bara inte missa spelbolagens olika oddsbonusar eftersom att de tenderar att vara oerhört lönsamma – med unika och generösa omsättningskrav.

Olika typer av oddsbonusar

Som ni säkert märkt så erbjuder spelbolagen ibland även gratisspel utöver den vanliga oddsbonusen. Och det innebär givetvis att det medföljer omsättningskrav, precis som med en 100-procentig välkomstbonus. Marknaden är full med olika typer av oddsbonusar, och vi rekommenderar er att läsa på innan ni plockar hem en, så att ni hela tiden har koll på ert spelande och är medvetna om när ni kan göra ett uttag.

Spelbolagen erbjuder allt ifrån oddsbonusar till boostade odds, så se till att läsa på ordentligt, om vad det är det som gäller för respektive bonus.

Vilka oddsbonusar är bäst?

Det är oerhört svårt att svara på den här frågeställningen. Men det handlar egentligen om vad för typ av spelare du är. Några spelbolag bjuder på större oddsbonusar – och några på mindre. Vill du komma åt en större odds bonus, och ha mer pengar att spela för? Då ska du givetvis välja den, men var också beredd på att omsättningskravet är högre, och du måste alltså spela för mer innan du kan göra ett uttag.

Oddsbonusar kommer lite i olika storlekar på grund av att det finns olika spelare, en del uppskattar tunga oddsbonusar och gillar utmaningen i att omsätta den. Och en del andra dubblar gärna en hundring, och på så vis slipper de höga omsättningskraven.

Det är alltså lite olika, beroende på hur mycket du har tänkt att spela för. Men läs alltid omsättningskravet för oddsbonusen först, på så vis är du förberedd och det kan hjälpa dig mycket på vägen.

Gratisspel

Det finns mängder av olika sorts bonusar, gratisspel är en av dem. Gratisspel är givetvis också ett effektivt sätt att locka till sig nya kunder, eller möjligtvis behålla sin kundkrets genom att erbjuda redan befintliga kunder gratisspel.

Gratisspel är vanligtvis enklare att omsätta. Anledningen till detta är att enbart vinsten som genererats på gratisspelet betalas ut, inte själva gratisspelet. Låt oss säga att du bjuds på uppåt mot 1000kr i form av ett gratisspel. Placerar du 1000kr på ett spel som betalar 2,00 gånger pengarna, får du alltså enbart ut vinsten på spelet. I detta fallet: 1000kr, och inte 2000kr. Sedan ska du omsätta vinsten, men det är i detta fallet den stora styrkan i gratisspelet träder fram – det är oftast betydligt lägre omsättningskrav.

I de flesta vall brukar spelbolag kräva att du omsätter din oddsbonus åtta gånger. Gör du en insättning på 1000kr, måste du omsätta 6000kr för att kunna göra ett uttag. Gratisspel tenderar att ligga på 3x.

Riskfria spel

Ett riskfritt spel är även det en typ av bonus spelbolagen skyltar med för att locka till sig nya kunder. Ett riskfritt spel är betydligt enklare att omsätta, och är onekligen effektfullt. Betsson är ett exempel på ett spelbolag som erbjuder nya kunder ett riskfritt spel, på upp till 1000kr. Vad gäller då vid ett riskfritt spel? Vanligtvis ska vinsten enbart omsättas en gång, och sedan är saldot redo för uttag. Förlorar du ditt första spel, då betalas hela insatsen tillbaka – utan omsättningskrav.

Sätter du in 1000kr och placerar hela saldot på ett spel som betalar 2,00 x degen, ja – då har du 2000kr på spelkontot. Den vinsten ska omsättas en gång till ett odds på 1,50 eller högre. I vår mening väldigt rättvisa omsättningskrav.

Oddsbonusar i mobilen

Flera spelbolag väljer att erbjuda en unik oddsbonus i mobilen, vilket helt enkelt innebär att du måste surfa från mobilen för att komma åt bonusen. Det är fler och fler personer som väljer att betta direkt i mobilen, majoriteten av alla betting fantaster gör detta vid det här laget. Därför är det viktigt att spelbolagen har mobilanpassade sajter.

NordicBet har valt att locka nya kunder genom att erbjuda 200kr i gratisspel varje månad. Erbjudandet gäller för SHL – och med tanke på hur populär ligan är i Sverige är det givetvis ett smart drag av NordicBet. De storsatsar på hockey genom att erbjuda spel på alla typer av marknader. Detta är de helt unika med. Givetvis gäller fortsatt ett omsättningskrav, även för den här typen av bonus. Dock är det betydligt mycket enklare att omsätta 200kr, än exempelvis 1000kr.

Spelbonusar, oddsbonusar etc.

Ni har säkerligen inte undgått att missa att en oddsbonus, namnges på olika vis – beroende på vilken hemsida man hamnar på. Fallet är givetvis sådant, att det är exakt samma sak – oavsett om någon väljer att skriva spelbonusar eller oddsbonusar.

Betting bonus, spelbonus, sportbonus eller en oddsbonus skiljer sig alltså inte på något sätt! Detta är information, som möjligtvis uppfattas som självklar, men så är verkligen inte fallet. Det är många som hör av sig angående detta, och som vill ha en bekräftelse på huruvida detta fungerar.

Oddsbonusar är helt enkelt vår benämning på det hela! Sedan finns det givetvis olika typ av välkomstbonusar, då spelbolag väljer att erbjuda olika typ av paket! Det kan antingen vara en oddsbonus, ett riskfritt spel eller möjligtvis ett gratisspel.

Då har vi rett ut detta en gång för alla!

Nyttja våra speltips

Vi på Tipsmedoss.com, erbjuder utöver en guide till de bästa oddsbonusarna, speltips och rekar helt gratis – varje dag! Missa absolut inte våra analyser, och speltips.

Relevanta länkar:
Tipper.se – Spelförslag och verktyg för smartare spel på Stryktipset, Europatipset och EttKryssTvå.
– Är ni ute efter fler oddsbonusar? Då trycker ni er vidare till betting bonus för ytterligare bonusar.
– Är du ute efter en ny Sportbonus, då kan ni vända er till BetSmart, för den bästa guiden.
– Hitta Sveriges bästa
betting tips hos Tipsbetting.se!