oddsbonus-888sport

888sport

Oddsbonus hos 888sport – Spelbolaget som tagit Sveriges marknad med storm och nu etablerat sig bland Sveriges betting-älskare.

888sport är ett härligt spelbolag med en snygg layout och design! De erbjöd tidigare 888kr i välkomstbonus, och blev snabbt förknippade med det. Men på senare dagar erbjuder de den klassiska välkomstbonusen – 100% upp till 1000kr på din första insättning.

Oddsbonus

Som vi nämnde ovanför, så erbjuder 888sport nya kunder en 100-procentig välkomstbonus. Slänger du exempelvis in 1000kr, får du 2000kr att spela för, givetvis gäller omsättningskrav för det här erbjudande. Men mer om det senare i inlägget.

Snygg layout & bra utbud

888sport har en mycket användarvänlig hemsida, vilket uppskattas av många spelare. Du hittar enkelt runt på sajten oavsett sport du väljer att spela på. Och när det kommer till utbudet, är detta också helt fantastiskt. Vad sägs om att slänga in en slant på en Water Polo-match – ja, detta är möjligt hos 888sport som erbjuder spel på i princip alla sporter du kan tänka dig. Utöver det, så är sajten helt på svenska och har snabba in- och utbetalningar.

Omsättningskrav

Som vi nämnde ovanför så finns det ett omsättningskrav på välkomstbonusen och vi förklarar hur du ska göra för att omsätta bonusen här nedanför;
1. Om ni gör en insättning på 1000kr, får ni 2000kr att spela för
2. Ni måste då omsätta er bonus tio gånger
3. Ni måste spela för 10 000kr för att kunna göra ett uttag

Vi rekommenderar 888sport starkt för den som gillar livebetting, bra utbud och en enkel och användarvänlig hemsida.

Hämta din bonus:

Här nedanför hämtar ni spelbolagets välkomstbonus:
1. Hämta din oddsbonus här!

Stort lycka till!

<- Tillbaka till oddsbonusar