Streama fotboll

Streama fotboll direkt hos spelbolagen som alternativ till alla dyra TV-paket. Det enda kravet som finns för att kunna se all fotboll från ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga & Ligue 1 är att du ska ha ett positivt saldo. Spelbolagen har även TV-rättigheterna till de flesta landskamperna. Det räcker alltså enbart att ha 50kr på kontot, för att komma åt hela utbudet. Befinner du dig utomlands kan du även streama Allsvenskan, det är alltså inte möjligt om du befinner dig i Sverige och har en svensk IP-adress, eftersom C More sitter inne på rättigheterna.

leovegas-casinobonus

LeoVegas, mobilens bästa vän, har etablerat sig på den svenska marknaden och erbjuder nu livestreamad sport direkt i deras kanal. Spelbolaget har vunnit mängder av fina priser på grund av sin mobilanpassade sajt. Är du efter efter en bra livebetting-plattform och har dessutom kravet att se fotbollsmatchen? Streama då din fotboll hos LeoVegas:
1. Gå till LeoVegas
2. Registrera dig
3. Gör en insättning
4. Streama fotboll hos LeoVegas

LeoVegas har rättigheter till ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.

unibet

Unibet, storsatsar på livemarknaden, de sänder i stort sätt alla de största tillställningarna (La Liga, Serie A & Bundesliga) och kompletterar deras breda utbud av livestreamad sport med Sveriges bästa livebetting. Så här gör du för att streama fotboll hos Unibet:
1. Gå till Unibet
2. Registrera dig
3. Gör en insättning, det räcker att du har 50kr på kontot
4. Live streama all sport direkt hos Unibet

Generell information kring Unibet och mer utförligt hur du går tillväga för att streama fotboll finner du här.

bet365

Bet365, sänder över 100 000 events i deras kanal varje år. Du kan streama allt från fotboll till tennis live direkt på deras hemsida, du behöver enbart ha ett positivt saldo. Så här går du tillväga för att se direktsänd sport hos världens största spelbolag:
1. Gå till Bet365
2. Registrera dig
3. Gör en insättning, det räcker att du har 50kr på kontot
4. Se all direktsänd sport

Vilka matcher sänder Bet365 idag? Du hittar hela schemat här.

Vill du veta mer om spelbolaget innan du registrerar dig? Då trycker du här.

betsafe

Betsafe, erbjuder live stream till i princip all fotboll, NBA och mycket annat. Och du har dessutom möjligheten att koppla din mobil till din Apple TV och se matchen på storbild – helt otroligt. Och det enda som krävs är att ha ett positivt saldo på kontot. Så här gör du för att se live stream hos Betsafe:
1. Gå till Betsafe
2. Registrera dig
3. Gör en insättning, det räcker att du har 50kr på kontot
4. Se live stream hos Betsafe

Generell information kring Betsafe och mer utförligt hur du går tillväga för att se live stream finner du här.

Behöver du hjälp på traven med din betting, så har du hittat rätt. För det är nämligen så att vi erbjuder speltips & rekar varje dag.

Vi vill komplettera vår information här på sidan genom att lyfta fram vår samarbetspartner Sportal.se. Där hittar du också relevant information om hur du på bästa möjliga sätt ska gå tillväga när du vill streama fotboll. Streama fotboll hos Sportal.se.

Streama fotboll gratis hos andra kanaler:

Rojadirecta – En spansk hemsida där du kan streama all fotboll i högsta kvalité
Länk: http://www.rojadirecta.me/

Getyourfixtures – När Wiziwig var tvungna att lägga ner sin verksamhet refererade de vidare till följande sajt, en oerhört grym streamingsajt där du nästan kan se alla matcher i världen
Länk: http://www.getyourfixtures.com/all

FirstRow Sports – Erbjuder sina läsare ett brett utbud av fotbollsmatcher och man har även möjligheten att välja olika kanaler för den bästa känslan
Länk: http://firstrowge.eu/

HaHaSport – Livlinan HaHaSport erbjuder inte alltid den bästa kvalitén men garanterar nästintill alltid att du får se den matchen du vill
Länk: http://www.hahasport.com/c-11.html

OBS! Vissa sidor och kanaler kräver ibland att du har Sopcast eller Acestream nerladdat. Det är program som hjälper er att streama de olika matcherna i högsta kvalité. Här nedanför hittar du länkar som leder er till respektive nerladdningssida.

Sopcast – http://www.sopcast.org/

Ace Stream – http://acestream.org/

Svenskt Spel – Tipsar om fotbollsmatcher och stora idrottsevent som du kan se via gratis live stream.
http://svensktspel.nu