Streama fotboll

Streama fotboll direkt hos spelbolagen som alternativ till alla dyra TV-paket. Det enda kravet som finns för att kunna se all fotboll från ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga & Ligue 1 är att du ska ha ett positivt saldo. Spelbolagen har även TV-rättigheterna till de flesta landskamperna. Det räcker alltså enbart att ha 50kr på kontot, för att komma åt hela utbudet. Befinner du dig utomlands kan du även streama Allsvenskan, det är alltså inte möjligt om du befinner dig i Sverige och har en svensk IP-adress, eftersom C More sitter inne på rättigheterna.

unibet

Unibet, storsatsar på livemarknaden, de sänder i stort sätt alla de största tillställningarna (La Liga, Serie A & Bundesliga) och kompletterar deras breda utbud av livestreamad sport med Sveriges bästa livebetting. Så här gör du för att streama fotboll hos Unibet:
1. Gå till Unibet
2. Registrera dig
3. Gör en insättning, det räcker att du har 50kr på kontot
4. Live streama all sport direkt hos Unibet

Generell information kring Unibet och mer utförligt hur du går tillväga för att streama fotboll finner du här.

leovegas-casinobonus

LeoVegas, mobilens bästa vän, har etablerat sig på den svenska marknaden och erbjuder nu livestreamad sport direkt i deras kanal. Spelbolaget har vunnit mängder av fina priser på grund av sin mobilanpassade sajt. Är du efter efter en bra livebetting-plattform och har dessutom kravet att se fotbollsmatchen? Streama då din fotboll hos LeoVegas:
1. Gå till LeoVegas
2. Registrera dig
3. Gör en insättning
4. Streama fotboll hos LeoVegas

LeoVegas har rättigheter till ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.

betsafe

Betsafe, erbjuder live stream till i princip all fotboll, NBA och mycket annat. Och du har dessutom möjligheten att koppla din mobil till din Apple TV och se matchen på storbild – helt otroligt. Och det enda som krävs är att ha ett positivt saldo på kontot. Så här gör du för att se live stream hos Betsafe:
1. Gå till Betsafe
2. Registrera dig
3. Gör en insättning, det räcker att du har 50kr på kontot
4. Se live stream hos Betsafe

Generell information kring Betsafe och mer utförligt hur du går tillväga för att se live stream finner du här.

Fördelar med att streama fotboll

Här ovanför har vi listat fyra olika spelbolag som erbjuder tjänsten, streaming. Och nu undrar ni möjligtvis varför ni ska välja just ett spelbolag för att komma åt hela utbuden, istället för möjligtvis ett abonnemang hos någon leverantör.

I grund och botten handlar det egentligen om prisskillnaden. Hos spelbolagen räcker det att du enbart har ett positivt saldo för att komma åt hela utbudet. Du kan streama fotboll, basket, ishockey och bland annat tennis för så lite som 50kr. Spelbolagen har dessutom en välutvecklad streaming-tjänst – och erbjuder i sin tur en helt unik plattform. Oavsett var du befinner dig, kan du enkelt se exakt den matchen du vill i mycket bra upplösning – och utan några som helst fördröjningar.

En av de allra största fördelarna med att välja just ett spelbolag är det faktum att du inte låser dig till en specifik liga eller turnering. Det gäller alla sporter och tävlingar. Spelbolagen har rättigheter till ligor som La Liga, Serie A, Bundesliga, NBA, de allra största tennis-tävlingarna och mycket mer. På så vis får du tillgång till allt – oftast för enbart 50kr.

Det finns dessutom ett underhållningsvärde som är värt att ta hänsyn till. Bettingbolag erbjuder dig – utöver möjligheten att streama fotboll och andra sporter – dessutom möjligheten till att satsa en slant på ett eget bestämt utfall – vilket givetvis ökar spänningen, och i sin tur upplevelsen. Och allt detta kan du göra i smidigt i mobilen.

Streama fotboll och erhåll en oddsbonus

Om du nu bestämt dig för att streama din sport hos ett spelbolag/bettingbolag, har du dessutom möjligheten att utnyttja en oddsbonus. Spelbolagen erbjuder olika oddsbonusar, men den mest vanliga är att de dubblar din insättning, eller möjligtvis bjuder på ett gratisspel.

Det kan vara oerhört uppskattat om du vill spela för lite mer än vad du själv tänkt sätta in. Du får helt enkelt en bra start på din nya resa hos spelbolaget. Nu kan du se matchen och placera ett spel inför eventet – och i sin tur maximera din upplevelse av det valda evenemanget.

När du nyttjar en oddsbonus gäller villkor, se till att alltid läsa på dem innan du nyttjar en oddsbonus. När du väljer att streama fotboll, är det vanligtvis inga villkor som gäller, förutom det faktum att du måste gjort en insättning på minst 50kr. Det är alltså inte svårare än så och det är därför vi presenterar spelbolagens tjänst som en alldeles unik tjänst. Det är smidigt, kostar inte skjortan och du får möjligheten att streama fotboll i allra högsta kvalité.

Streama fotboll & nyttja våra speltips

Behöver du hjälp på traven med din betting, så har du hittat rätt. För det är nämligen så att vi erbjuder speltips & rekar varje dag. Vi publicerar även ett Stryktipsförslag, varje lördag. Så se till att upptäcka den delen av sajten också. Vi garanterar välskrivna analyser inför varje event.

Vi vill komplettera vår information här på sidan genom att lyfta fram vår samarbetspartner Sportal.se. Där hittar du också relevant information om hur du på bästa möjliga sätt ska gå tillväga när du vill streama fotboll. Streama fotboll hos Sportal.se.

Streama fotboll gratis hos andra kanaler:

Rojadirecta – En spansk hemsida där du kan streama all fotboll i högsta kvalité
Länk: http://www.rojadirecta.me/

Getyourfixtures – När Wiziwig var tvungna att lägga ner sin verksamhet refererade de vidare till följande sajt, en oerhört grym streamingsajt där du nästan kan se alla matcher i världen
Länk: http://www.getyourfixtures.com/all

FirstRow Sports – Erbjuder sina läsare ett brett utbud av fotbollsmatcher och man har även möjligheten att välja olika kanaler för den bästa känslan
Länk: http://firstrowge.eu/

HaHaSport – Livlinan HaHaSport erbjuder inte alltid den bästa kvalitén men garanterar nästintill alltid att du får se den matchen du vill
Länk: http://www.hahasport.com/c-11.html

OBS! Vissa sidor och kanaler kräver ibland att du har Sopcast eller Acestream nerladdat. Det är program som hjälper er att streama de olika matcherna i högsta kvalité. Här nedanför hittar du länkar som leder er till respektive nerladdningssida.

Sopcast – http://www.sopcast.org/

Ace Stream – http://acestream.org/

Svenskt Spel – Tipsar om fotbollsmatcher och stora idrottsevent som du kan se via gratis live stream.
http://svensktspel.nu