oddsbonus hos 10bet

10Bet insättningsbonus

Oddsbonus hos 10Bet – Spelbolaget erbjuder oerhört konkurrenskraftiga odds, och har spelmöjligheter på i princip alla sporter. Spel i casinot är också ett alternativ!

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

10Bet är onekligen ett etablerat spelbolag på marknaden och är dessutom huvudsponsor till Bundesliga-klubben Wolfsburg! De erbjuder alla nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr – endast via vår länk!

Spelbolaget gick genom en förändring inte allt för längesedan, och erbjuder nu kunder en modern layout, och en mycket enkelt struktur! Samtliga sektioner, sporter och marknader är tillgängliga på ett mycket smart sätt!

10Bet bonus

10Bet erbjuder nya svenska kunder en 50-procentig oddsbonus – upp till 1000 SEK! Sätter du exempelvis in 2000 kr, så får du alltså 3000 kr att spela för!

Enkel layout och bra odds

10Bet är som sagt en mycket etablerad Sportsbookie, och spelbolaget har kunder från hela världen! Den enkla strukturen, samt de fina oddsen lockar onekligen, och det är en av 10Bets stora fördelar. Utöver det, erbjuder spelbolaget i princip alltid gratisspel, och andra fräcka kampanjer. Slutar din match oavgjort, så betalas 100 kr ut till dig i form av ett gratisspel. Det är med andra ord ett generöst spelbolag!

10Bet omsättningskrav

Som alltid, så ingår ett omsättningskrav när du väljer att nyttja en odds bonus. Så här gör du;
1. Om du exempelvis gör en insättning på 1000 kr, måste du omsätta beloppet en gång för att få bonusen
2. Sedan måste du omsätta insatsen samt bonusen sex gånger
3. Du måste spela för 12 000 kr för att kunna göra ett uttag!

10Bet har inte direkt det mest tydliga omsättningskravet. Det är väl den stora nackdelen hos spelbolaget, att det krävs en omsättning på insatsen för att överhuvudtaget få bonusen. Men är inte det ett problem för dig, så är 10Bet ett mycket bra spelbolag. Som vi tidigare var inne på så är oddsen onekligen attraktiva!