oddsbonus-bethard

BetHard insättningsbonus

100% upp till 1000 kr (x10, minimum odds 1.90)

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS HÄR!

18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Spelbolaget har med sin tuffa attityd tagit den svenska marknaden med storm. Från allra första början satte man tonen för att vara ett avstickande spelbolag, som utöver de högsta oddsen även erbjuder nya kunder en boostad välkomstbonus. Att BetHard använder sig av Zlatan Ibrahimovic och Dragomir Mrsic – från sabba cash – som ansiktet utåt för spelbolaget, bekräftar onekligen att man är tuffast på marknaden!

BetHard bonus

Spelbolaget erbjuder den klassiska välkomstbonusen, 100%, upp till 1000 kr! Det innebär att du vid en insättning på 1000 kr, får hela 2000 kr att spela för.

Storspelare – se hit!

Tycker ni att oddsen är viktiga? Vill ni försäkra er om att spela på de allra högsta oddsen? Då rekommenderar vi spelbolaget starkt. Vi jämför väldigt ofta odds mellan spelbolagen, och i åtta av tio fall är BetHard det spelbolaget som erbjuder det högsta oddset. Det är helt sant, och är ni fortsatt skeptiska till detta? Då kan vi rekommendera att ni tittar upp detta själva.

BetHard omsättningskrav

Precis som alla andra spelbolag så har BetHard ett omsättningskrav på spelbonusen. Vi berättar mer kring vad som krävs för att omsätta bonusen här nedanför;
1. Om ni gör en insättning på 1000 kr, får ni 2000 kr att spela för.
2. Ni måste omsätta er insättning och bonus 10 gånger.
3. Ni måste spela för 20 000 kr för att kunna gör ett uttag.

Spelbolaget är onekligen till för storspelaren som är ute efter de allra högsta oddsen. Fallet är dessutom att de erbjuder de högsta oddsen på mängder av olika sporter. Senast har spelbolaget fått bekräftelse för att erbjuda höga odds på NHL också. Missa absolut inte detta spelbolaget, för det tänker inte vi göra.