unibet odds bonus 2023

Unibet bonus

100 kr gratisspel (inget omsättningskrav)

HÄMTA UNIBETS BONUS

18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Unibet behöver egentligen ingen vidare presentation utan alla som någonsin sysslat med betting, odds och spel känner till det här spelbolaget, ett av faktiskt världens bästa i vår mening, egentligen när det kommer till allt. Unibet är en otroligt pålitlig aktör på den svenska marknaden och har varit detta under en väldigt lång tid, sedan bettingen i princip kom till Sverige. Bet365 och Unibet, addera därtill NordicBet och Betsson, där har vi de tunga pjäserna sedan urminnes tider och det finns såklart en anledning till varför man lyckas klamra sig kvar och ständigt vara aktuella.

Unibet har en minst sagt otrolig Sportsbook, välkomstbonusen är generös och användarvänligheten otroligt vass. Dessutom kommer vi inte från att Unibet alltid erbjudit sina kunder ett stort, stort utbud och höga odds. Unibet storsatsar i princip alltid på de stora mästerskapen och lyckas rama in själva eventet på ett otroligt vasst sätt, det är lite av en mästerskapsbubbla man faktiskt kliver in på när det väl är dags. Finfina spelmöjligheter och många spelalternativ på de olika eventsen. Vi kan inte rekommendera Unibet tillräckligt. Ni stöttar dessutom svensk fotboll när ni väljer att spela hos Unibet. Inte alls illa ifall ni frågar oss.

Unibet bonus

Precis som många andra spelbolag erbjuder även Unibet nya kunder en välkomstbonus, den har vi tidigare i inlägget hintat om och mer exakt är det alltså 100 kr i freebet som ni får av Unibet. 100 kr gratisspel kan vi kalla det också, ett spel ni får när vi väl gjort er första insättning och den här bonusen, är dessutom helt omsättningsfri. Mer om det lite senare i inlägget.

Unibet odds och utbud

Vi har i princip redan varit inne på det här tidigare men vill endast förtydliga att Unibet är en ledande aktör på den svenska marknaden och är detta av en anledning. De flesta söker sig verkligen till en pålitlig aktör, som erbjuder något extra och det är vad Unibet har gjort under de senaste 10, 15 åren. De hade aldrig varit här annars och det tycker ändå är den största bekräftelsen på att de gjort något fantastiskt. Skapat en produkt som alla vill ta del av. Stort utbud alltså, där ni spela på allt från curling, badminton till fotboll och därför är Unibet också det givna valet.

Unibet bonus och omsättningskrav

Vi nämnde det tidigare, att det inte tillkommer något omsättningsvis med Unibets bonus, och så är det också, det är en omsättningsfri bonus Unibet erbjuder och det innebär att vinsten är din på gratisspelet. Direkt. Du kan göra ett uttag efter att placerat ditt första spel, om du vunnit på det och behöver alltså inte spela genom det någon gång. Det är en generös bonus av Unibet och ett perfekt sätt att testa ett nytt spelbolag på. Ni hittar bonusen via länken längst upp i inlägget.

Unibet svensk spellicens

Vi listar som sagt bara svenska spelbolag här på Tipsmedoss.com och mer exakt bara spelbolag som har och är verksamma under en svensk spellicens. På så vis är ni garanterade en bra upplevelse där ni även kan känna er trygga i att ni spelar för ett spelbolag som följer alla regler. Unibet värnar om kundens bästa och här finns inga oklarheter, utan det här är ett svenskt bolag som sponsrar både Allsvenskan och Superettan och som har en hög trovärdighet. Vi kan därför, ännu en gång inte rekommendera Unibet tillräckligt.

Unibet mobil

Spelar ni hos Unibet så rekommenderar vi er att ladda ner deras app, den är otroligt användarvänlig, snygg och otroligt smidig. Finns för både iOS och Android och är i princip ett måste om ni väljer att gå med Unibet och spela hos de. Otrolig effektiv layout, det går inte att understryka tillräckligt. Ett av de bästa spelbolagen där ute, utan några som helst tvivel.

Ishockey hos Unibet

Du kan spela på i princip alla sporter hos Unibet men en av de sporterna vi tycker sticker ut mest hos spelbolaget är Ishockey. SHL, NHL och KHL, men det är alltså inte bara ligorna i sig Unibet erbjuder spel på utan det som sticker ut är onekligen det faktum att ni har så pass många spelalternativ väl inne på det enskilda eventet. Moneyline, rakt spel, över/under finns såklart tillgängligt, men så mycket mer också och därför rekommenderar vi starkt att titta närmre på Ishockey hos Unibet.

Fotboll hos Unibet

Det här känner redan de flesta till och det är även något vi var inne på tidigare i inlägget, Unibets stora styrka och där de egentligen mest sticker ut med ett megautbud, fotbollen hos Unibet har varit med sedan spelbolaget startades och det är någonting Unibet valt att satsa mer och mer på. Därför är Unibet ansiktet utåt för Allsvenskan på sätt och vis, de vill ge tillbaka till fotbollen i Sverige och det går till och med att stötta enskilda Allsvenska lag hos Unibet. Sök er in på sajten och läs mer om det där.

Livestream Unibet

Har ni ett positivt saldo hos Unibet, dvs har pengar på kontot så finns en hel drös med sport att streama live direkt på Unibets plattform, La Liga och Serie A är blott två av de ligorna som går att titta på som kund hos Unibet och det är minst sagt otroligt. Att kunna erbjuda betting men även en kanal där kunderna kan titta på matcherna direkt i appen och på sajten gör Unibet till en unik upplevelse. Missa absolut inte det här, det räcker alltså att göra en insättning på 50 kr för att titta på fotboll hos Unibet. Och det är bra fotboll dessutom.