oddsbonus-unibet

Unibet insättningsbonus

Spelbonus hos Unibet – Vi presenterar spelbolaget med det kanske mest generösa omsättningskravet! Unibet är ett av Sveriges ledande spelbolag.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Unibet har varit etablerade på den svenska marknaden i många år. Man är ett av de större spelbolagen i Sverige. Man erbjuder sina kunder en plattform vars riktar stort fokus mot den svenska målgruppen. Man erbjuder höga odds och har ett brett utbud för oddsspelare.

Unibet bonus

Spelbolaget erbjuder nya kunder 200%, upp till 1000 SEK i välkomstbonus! 

Stort utbud

Unibet erbjuder oddsspelaren ett stort utbud på sport. Du kan spela på allting ifrån fotboll till volleyboll hos spelbolaget. Unibet erbjuder dessutom en väldigt snygg layout, vilket i sin tur innebär att det är enkelt att navigera runt på sidan. Hemsidan ger ett intryck av att vara trovärdiga och erbjuder dessutom snabba in- och utbetalningar. Unibet kan möjligtvis vara marknadens mest kompletta spelbolag!

Unibet omsättningskrav

Du måste omsätta din välkomstbonus fem gånger för att kunna göra ett uttag. Vi beskriver närmre vad detta innebär här nedanför genom ett exempel;
1. Om ni gör en insättning på 500 kr, får ni 1500 kr att spela för
2. Ni måste omsätta er bonus (1000 kr) fem gånger.
3. Ni måste spela för 5000 kr för att kunna gör ett uttag.

Faktum är att spelbolaget tillhör ett av de spelbolagen som har det mest generösa omsättningskravet! Kör hårt!

Utöver den 100-procentiga välkomstbonusen bjuder Unibet även nya kunder på ett annat alternativ. Nya kunder har två välkomstbonusar att välja mellan – och den andra bonusen är en 500-procentig välkomstbonus, upp till 500kr. Det innebär att du vid en insättning på 100kr, får 500kr att spela för.