Jämför odds

Smidig oddsjämförelse, jämför odds från alla stora spelbolag. Alla sporter, alla ligor och alla matcher.

Tydlig design vilket gör det smidigt att optimera dina chanser till att hitta dem bästa oddsen på marknaden. Det här verktyget är perfekt för dig som vill finna dem bästa oddsen hos dem olika spelbolagen. I längden är detta en avgörande approach för dig som bettar.

Oddsjämförelese till ligor som; Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 och Allsvenskan – bland annat! Givetvis finns även andra sporter tillgänliga, du kan jämföra odds på sporter som tennis, basket, motorsport och NFL.

Oddsjämförelse – jämför alltid odds

I det långa loppet är det helt avgörande att jämföra oddsen hos de olika spelbolagen. Ponera att du är intresserad av investera i ett bergsäkert spel, alltså ett spel till ett lite lägre odds, låt oss säga att oddset hamnar på runt 1.45x hos exempelvis Betsson. Då kan du enkelt bara snabbt kolla upp ifall det finns ett bättre värde hos andra aktörer, och vanligtvis är alltså så fallet, och du kan istället klicka in en 1.55-taggare. Det blir en markant skillnad på utdelningen i längden, så är det bara.

Var därför aldrig nöjd med ett enstaka odds från ett specifikt spelbolag, dvs. ifall du har planer på att få en större utdelning i det långa loppet. Vi uppmanar absolut inte till att skapa ett konto hos alla spelbolag, vi lyfter bara fram det faktum att spelbolagen inte alltid erbjuder samma odds. För när det exempelvis kommer till skrällobjekt, ja då kan skillnaden vara väldigt stor. 3.50x hos ett spelbolag, och 4.25 hos ett annat.

Jämför odds – och skaffa dig en fördel

Som alla säkerligen förstår så är det givetvis människor som ställer fram dem olika oddsen. Människor som vi. Och självklart gör därför dem olika spelbolagen också olika bedömningar. Det gäller att skaffa sig en fördel gentemot spelbolagen, och det gör enklast via att jämföra oddsen. Vi upprepar, det är alltså i princip helt avgörande ifall du vill bli en vinnare under tid. För även fastän det allt som oftat skiljer ett par decimaler, så är det en stor skillnad ifall du slår ut det på en längre tid.

Detta betyder absolut inte att du ökar din chans med 100%, självklart inte. Det är som bekant betydligt mindre marginler än så, men du har alltså möjligheten att öka återbetalningsprocenten med åtminstone 8%. Ibland mer. Och ännu en gång så är det alltså en stor skillnad i det långa loppet. Så jämför alltid oddsen hos dem olika spelbolagen. Återbetalningen skiljer sig givetvis alltid beroende på evenemang, marknad och match. Så håll koll!

Du sparar tid med oddsjämförelse

Bestämmer du dig för att finna det bästa möjliga oddset på en specifik marknad, så kommer det självklart att ta en massa tid ifall du bestämmer dig för att leta runt på dem olika sajterna. Det finns otroligt många spelbolag på den svenska marknaden idag.

Med oddsjämförelse så sparar du en massa tid och det är absolut ingen överdrift. Du klickar dig vidare till den specifika matchen och i sin tur marknaden, och helt plötsligt har Oddsjämförelse listat samtliga odds dem olika spelbolagen erbjuder. Du kan till och med sortera så att det högsta dyker upp längst upp. Det är ett otroligt effektiv verktyg, minst sagt. Sedan är det bara att klicka sig vidare in på sajten. Ett måste, helt enkelt!

Bara svenska spelbolag

Vi här på Tipsmedoss.com samarbetar enbart med seriösa aktörer. Vad detta betyder? Jo, vi listar enbart spelbolag som innehar en svensk spellicens, och som i sin tur lever upp till de hårt ställda kraven, samt följer alla riktlinjer. Det är helt avgörande för oss när det kommer till ett samarbete. Det är viktigt att veta att samtliga spelbolag som listas här innehar en licens, för er, och även för oss.

Det finns som bekant många aktörer där ute på marknaden. Många som tillfälligt slår upp portarna och försöker slå sig in på alla typer av marknader. Bestämmer man sig för att göra en insättning hos ett nytt spelbolag så är det helt avgörande att man vet att allting går rätt till. Inte bara via ditt egna personliga konto, utan att spelbolagen följer alla lagar och riktlinjer. Vi listar alltså enbart aktörer som beviljats den här licensen. Det tycker vi är viktigt att upprepa.

Utbudet även det en nyckel – inte bara odds

Precis som vi upprepat vid många olika tillfällen i den här texten är oddsen givetvis alltid avgörande. Men det är alltså inte enbart detta som det här verktyget kan hjälpa dig med. Utbudet är givetvis en annan avgörande faktor när det kommer till betting, är du intresserad av att spela på fotboll, ishockey, basket eller möjligtvis friidrott? Vilket spelbolag har bäst marknad och utbud för din specifika sport?

Att jämföra odds och i sin tur spelbolagens utbud är givetvis ett effektivt sätt att hitta ditt spelbolag på. Du klickar dig enkelt in på dem olika sporterna du är intresserad och får i sin tur en uppfattning om vilket spelbolag som erbjuder störst utbud på just den marknaden. Vissa spelbolag erbjuder inte alls odds på sporter som curling eller volleyboll. Men vissa andra storsatsar samtidigt på dessa lite mindre sporterna, och därför är oddsjämförelse även här ett effektivt verktyg.

Oddsen är helt avgörande

Ni förstår säkerligen poängen vid det här laget, att oddsen är superviktiga när det kommer till bettandet. Hitta alltid dem bästa oddsen med hjälp av det här verktyget, och på så vis så ger du dig själv en betydligt större chans att öka utdelningen. Alla spelbolag är bra på sitt egna sätt, och därför gäller det att hålla utkik – beroende på sport, event och marknad du bestämmer dig att investera i. På Tipsmedoss.com hittar du alltid dem bästa speltipsen och oddsen inför dem olika evenemangen.

Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se