oddsbonus-888sport

888sport insättningsbonus

Oddsbonus hos 888sport – Spelbolaget som tagit Sveriges marknad med storm och nu etablerat sig bland Sveriges betting-älskare.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

888sport är ett härligt spelbolag med en snygg layout och design! De erbjöd tidigare 888kr i välkomstbonus, och blev snabbt förknippade med det. Men på senare dagar erbjuder de den klassiska välkomstbonusen – 100% upp till 100kr på din första insättning.

888sport bonus

Som vi nämnde ovanför, så erbjuder 888sport nya kunder en 100-procentig välkomstbonus. Slänger du in 100kr, får du 200kr att spela för, givetvis gäller omsättningskrav för det här erbjudande. Men mer om det senare i inlägget.

Ett av världens största brands

Med över 25 miljoner kunder är 888sport ett av världens allra största spelbolag! Utöver det så erbjuder 888sport en användarvänlig hemsida, vilket uppskattas av många spelare. Du hittar enkelt runt på sajten, oavsett vilken sektion du surfar runt på.

När när det kommer till utbudet, är detta också helt fantastiskt. Vad sägs om att slänga in en slant på en Water Polo-match – ja, detta är möjligt hos 888sport som erbjuder spel på i princip alla sporter! Sidan finns givetvis helt på svenska!

888sport omsättningskrav

Som vi nämnde ovanför så finns det ett omsättningskrav på välkomstbonusen och vi förklarar hur du ska göra för att omsätta bonusen här nedanför;
1. Om ni gör en insättning på 100kr, får ni 200kr att spela för
2. Ni måste då omsätta er bonus åtta gånger
3. Ni måste spela för 800 för att kunna göra ett uttag

Vi rekommenderar 888sport varmt för den som gillar livebetting, bra utbud och konkurrenskraftiga odds!