oddsbonus-expekt

Expekt insättningsbonus

Oddsbonus hos Expekt. Spelbolaget är idag ett av världens mest populära spelbolag och erbjuder spel på odds, casino och poker.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Expekt befinner sig i en liknande position som Bet365 och Ladbrokes, och behöver ingen vidare presentation. Spelbolaget är omåttligt populärt runt omkring i världen och de flesta som sysslar med betting, känner även till Expekt. Spelbolaget erbjuder en grym välkomstbonus, bra odds och snabba uttag.

Expekt bonus

Expekt erbjuder alla nya kunder en otrolig välkomstbonus, en 500-procentig boost på din insättning! Dock är den begränsad till 100kr MEN, slänger du in en hundring får du hela 600 kr att spela för – en perfekt start på det nya äventyret hos Expekt.

De erbjuder dessutom en grym deal för alla mobilanvändare, du får i skrivande stund ett riskfritt spel, på uppåt mot 250 kr om du gör din insättning via mobilen. Det innebär att du vid en eventuell förlust på ditt första spel, blir återbetalad hela beloppet.

Ett av de största spelbolagen

Hos Expekt hittar du mängder av olika kampanjer, till olika events – varje vecka. Så fort det vankas en stor turnering någonstans ute i världen, så är Expekt framme med en exklusiv deal. Utöver detta, erbjuder de alltid höga odds och snabba uttag, vilket uppskattas mycket av betting-älskare.

De har dessutom en snygg och enkel layout som gör det enkelt att navigera sig fram, och spelutbudet – det är oerhört stort! Det finns mängder av olika spelalternativ, med allt från fotboll till e-sport.

Expekt omsättningskrav

Den 500-procentiga bonusen måste ni omsätta sex gånger på odds 2,00 eller högre, och på marknader med tre utfall eller fler, innan uttag kan genomföras. Vi förklarar mer utförligt här nedanför;
1. Om ni gör en insättning på 100 kr, får ni 600 kr att spela för
2. Ni måste då omsätta både er insättning, och bonus sex gånger
3. Ni måste spela för 3600 kr för att kunna göra ett uttag

Är ni ute efter ett spelbolag som erbjuder mängder av olika spelmarknader och höga odds? Då är spelbolaget något för er.