oddsbonus-nordicbet

NordicBet insättningsbonus

Betting bonus hos NordicBet – Sveriges kanske mest populära spelbolag erbjuder nya kunder en 100-procentig välkomstbonus + 250kr i riskfritt spel.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

NordicBet är onekligen ett unikt spelbolag. Det svenska spelbolaget har ett helt unikt utbud när det kommer till odds på svensk fotboll. Man erbjuder sina kunder odds på Allsvenskan, Superettan, och divisionerna under – hela vägen ner till division 5. Detta är man helt unika med. Är du intresserad av att betta på lokal fotboll, då är NordicBet ditt spelbolag.

NordicBet bonus

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det innebär att du vid en insättning på 1000 kr, får 2000 kr att spela för. Men utöver detta, har de valt att bjuda på en andra bonus. Du får utöver den 100-procentiga bonusen, ett riskfritt spel, på upp till 250 kr. Detta innebär att du som ny kund kan placera 250 på valfri match, och vid en eventuell förlust, få hela insatsen tillbaka. Grymt va?

Hockeyfantaster – se hit!

Spelbolaget erbjuder ett stort utbud, men fokuserar lite extra på fotboll och hockey. Man är det spelbolaget som erbjuder mest spel på SHL och NHL. Man är helt unika med att erbjuda odds på NHL-matcher, två dagar innan matcherna spelas. Hos andra spelbolag hittar du inte oddsen förrän tidigast, dagen innan. Sedan har man överlägset mest marknader när det kommer till hockeyn. Bettar du mycket på SHL och NHL, då rekommenderar vi NordicBet varmt.

NordicBet omsättningskrav

Givetvis ingår det ett omsättningskrav när du plockar hem de olika bonusarna. Här nedanför förklarar vi hur du gör för att omsätta välkomstbonusen + det riskfria spelet;
1. Om ni gör en insättning på 1000 kr, får ni 2000 kr att spela för
2. Ni måste omsätta er bonus (1000 kr) sex gånger.
3. Ni måste spela för 6000 kr för att kunna gör ett uttag.

Det riskfria spelet är helt fritt från omsättningskrav vid en eventuell förlust. Vinner du på spelet, behöver du omsätta vinsten tre gånger. Helt okej omsättningskrav, eller!?

Spela hos NordicBet för bästa möjliga betting-upplevelse. NordicBet har ett oerhört gott rykte på marknaden och tillhör ett av de mest populära spelbolagen i Sverige, inte helt konstigt med tanke på den generösa välkomstbonusen, och det fina utbudet!