speltips_skribent

Speltips 3/4: Djurgården – Sirius

Lyckas Djurgården inleda Allsvenskan 2017 med en trepoängare?

Twitter Facebook

Djurgården har värvat friskt inför den nya säsongen, bland annat Kim Källström och Jonas Olsson. Det är två oerhört rutinerade spelare som har mycket kvar att ge, speciellt i Allsvenskan. Och i Allsvenskan tror jag rutin kan spela mycket roll, speciellt i ett lag som Djurgården som verkligen behövt den här tryggheten.

Sirius är samtidigt nykomlingar och bör därför vara steget mindre än hemmalaget i den här kampen. Visst gjorde man ett starkt år i Superettan men steget upp är stort och det kommer man att få känna av.

Engvall är även han ett viktigt nyförvärv för klubben, och han kommer säkerligen stänka dit ett par baljor den här säsongen. En annan spelare jag starkt tror på är Tino Kadewere, också en vass målskytt och potentiell segerskytt i den här kampen.

Djurgården har hemmaplansfördel, värvat intressanta lirare och spelar mot ett lag som precis tagit steget upp – känslan säger därför att de inleder med en trepoängare! Jag spelar därför den raka ettan till fina 1,81 x insatsen hos Betsafe, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,81
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming