speltips_skribent

Speltips 2/4: Arsenal – Manchester City

Både Arsenal och Manchester City behöver plocka en trepoängare i den här matchen – vilket lag drar det längsta strået?

Twitter Facebook

Att plocka ut en vinnare i den här matchen är oerhört svårt och därför siktar vi oss istället in på kortmarknaden – en marknad som känns riktigt het inför den här matchen.

Båda lagen är desperata efter tre poäng, Wenger och hans Arsenal placerar sig på en sjätteplats och måste vinna. Pep och hans City placerar sig på en tredjeplats och behöver vinna om de ska ha en chans på ligaguldet, eller åtminstone i alla fall ta sig förbi Tottenham och plocka en andraplats.

Heta känslor kommer att prägla den här matchen, och domaren lär ha mycket att arbeta med, för de här tre poängen betyder som sagt oerhört mycket för båda lagen.

Av den anledningen känns det bra att sikta in sig på Granit Xhaka, som mannen att bli varnad i den här matchen. Han har redan hunnit med att plocka på sig mängder av gula kort, och samtidigt redan fått en del röda kort den här säsongen.

Betsafe betalar fina 2,75 x slanten för en Xhaka-varning, de bjuder dessutom alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: Xhaka att få gult kort i matchen – Ja
Odds: 2,75
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming