speltips_skribent

Speltips 3/4: Galatasaray – Adanaspor

Basaksehir tappade tre viktiga poäng i helgen, och det ger Galatasaray chansen att krypa närmre Champions League-platsen.

Twitter Facebook

Galatasaray behöver plocka en trepoängare om man vill ha chansen att spela Champions Leauge-fotboll nästa säsong. Vinner man mot Adanaspor under måndagskvällen, placerar man sig fyra poäng bakom Basaksehir, som befinner sig på andraplatsen, en plats som innebär att man får kvala in till Champions Leauge.

Och just Basaksehir förlorade i helgen med 2-1, och tappade alltså tre viktiga poäng i jakten på CL. Det innebär att Galatasaray nu har en riktigt fin chans att krypa närmre, och motståndet står alltså Adanaspor för. Adanaspor placerar sig näst sist i tabellen och bör inte ha en chans här. De har endast lyckats vinna en match på bortaplan den här säsongen och förlorat 9 av 12 matcher.

Känslan säger att vi får bevittna ett oerhört motiverat Galatasaray här, som är väl medvetna om vad tre poäng innebär. Jag spelar därför -1 Galatasaray till fina 1,95 x insatsen hos Betfairsom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,95
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming