Speltips 2/4: Dagens dubbelspel till 1,91x

Arsenal har en måstematch mot Peps City och i Spanien är det toppen mot botten som gäller när Sevilla möter Sporting Gijon.

Twitter Facebook

Det har varit väldigt livat kring Arsenal den senaste tiden, där supportrar från runt om i världen har protesterat mot ledning och framförallt Arsene Wenger. Både ledning och tränare har gett intet sägande kommentarer såsom ”vi ska titta över det” och ”vi vill det bästa för klubben” vilket inte fått kritikerna att tystna.

Efter den senaste raden utav förluster där man tappat greppet om topp 4 placeringarna och uttåg ur Champions League så krävs det vinst imorgon på Emirates. Även spelarna i Arsenal ser ut att ha för många frågor i huvudet för att vara 100% på planen. De stora stjärnorna som Alexis Sanchez och Mesut Özil har gett tvivelaktiga kommentarer i intervjuer och stämningen i laget är inte i topp. Det är såklart inte konstigt att stämningen går ner när ett lag inte presterar så bra som de borde, men så som det ser ut tyder på djupare problem.

Manchester City har också problem just nu med ett riktigt tungt uttåg ur Champions League mot Monaco och där man i ligan svajar lite. Den ena matchen spelar de fenomenal fotboll med extremt skicklig offensiv, för att i nästa match se slarviga ut defensivt utan någon riktig ledare där bak.

Precis som för de andra topplagen så är det viktigt att inte tappa sitt fäste (mer) under den kommande perioden när säcken ska knytas ihop. Det kommer bli en riktigt spännande match där båda lagen kommer gå in stenhårt för att göra mål. Arsenal måste vinna och Pep Guardiola har aldrig varit den som går för något annat än att göra flest mål i en match, därför tror jag hårt på att båda lagen gör mål. Känner mig för osäker för att säga hur det ska gå i matchen, men något annat än att båda lagen gör mål har jag svårt att se.

I Spanien är det högt mot lågt när Sevilla får besök utav Sporting Gijon. Två lag som båda är inne i en lite dålig period, men där Sevilla ändå har det betydligt bättre och starkare laget. Jag känner att jag inte behöver gå in på djupet så mycket inför denna match då det är ganska enkelt att förstå vilket lag som har övertaget inför den här matchen.

Ett Sevilla som ligger på en tredjeplats i ligan, visserligen så har även detta lag åkt ur Champions League och det har varit några matcher utan vinst men man är det betydligt bättre, smartare och mer välfungerande lag än Sporting.

Sporting som har alldeles för mycket rött i sitt register den här säsongen och där det krävs mycket för att man inte ska åka ur La Liga den här säsongen. Ett kombinationsspel på att båda lagen gör mål i matchen (Arsenal vs Manchester City) och att Sevilla tar tre poäng på hemmaplan betalar 1,91 gånger pengarna hos NordicBetsom bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbonus

Snabbväxande spelbolaget ComeOn sticket ut hakan och bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000kr, du kan alltså dubbla din insättning upp till 6000kr.
Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: Sevilla + BLGM (Arsenal vs City) – Ja
Odds: 1,91
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming