speltips_skribent

Speltips 2/4: Granada – Barcelona

Gör Barcelona jobbet mot Granada och hämtar hem tre poäng till östkusten?

Twitter Facebook

5,00 gånger pengarna för en Barcelona-seger mot Granada! Betfair sticker som vanligt ut hakan och bjuder nya kunder på en grym välkomstbonus! Få osannolika 5,00 gånger pengarna för en Barcelona-seger istället för 1,18x. Låter detta intressant? Då trycker ni här.

Det är endast ett lag i La Liga som gjort färre mål än Granada i år och det är nykomlingen Leganes, oroväckande siffror för Granadas del, vilket innebär att man nu med största sannolikhet kommer att lira Segunda Division-fotboll.

Visst har man – i teorin – en chans att ta sig upp på rätt sida av nedflyttningsstrecket, men om det ska gå att genomföra i praktiken, krävs det mycket mer av en fotbollsklubb. Granda håller helt enkelt inte måttet, och detta lär därför bli en ensidig historia.

Barcelona behöver ingen vidare presentation här, utan kommer att plocka tre poäng, och känslan säger även att de löser nollan bakåt, därför blir mitt spel här; Båda lagen att göra mål? Nej. Jag tror inte Granada lyckas stänka dit en kasse mot Barcelona.

Spelet betalar fina 2,10 x insatsen hos Betfair, som utöver dealen jag presenterade innan, erbjuder nya kunder 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här. 

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 2,10
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming