speltips_skribent

Speltips 2/4: Sevilla – Sporting Gijon

Sevilla vill vara den nya trean i La Liga den här säsongen och det bidrar med en mängd motivation, speciellt med tanke på urtåget ur CL.

Twitter Facebook

Sevilla har tappat farten under de senaste veckorna, och åkt ur Champions League och tappat viktiga poäng i jakten på ligaguldet. Dock ställs man mot ett av ligans sämsta lag under söndagen och jag har oerhört svårt att se Sevilla tappa poäng här.

Sporting Gijon är ett så pass mycket sämre lag än Sevilla, och det bekräftar givetvis tabellen. För även om Sporting riskerar att åka ner en division, tror jag inte deras motivation för att jobba sig tillbaka väger tyngre än Sevilla klass, dessutom säger känslan att Sevilla är ute efter att bli den nya trean i Spanien, före Atletico Madrid och då krävs det en trepoängare här.

Motivation slår klass brukar man säga, Sevilla vinner i båda fallen enligt mig, därför plockar jag spelet från handikappmarknaden, Sevilla -1 finns till fina 1,91 x insatsen hos BetStars, spelbolaget bjuder er på ett gratisspel (värde 200kr), när ni placerar ert första spel.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr! Utöver detta får ni även 200 free spins!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,91
Bolag: BetStars (200kr gratisspel)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming