speltips_skribent

Speltips 3/4: Celta Vigo – Las Palmas

Hemmaplansfördelen väger tungt i matchen mellan Celta Vigo och Las Palmas.

Twitter Facebook

Celta Vigo har en fortsatt fin chans på Europa League-platserna men då krävs det en seger i den här matchen. Och vad talar då för att Celta löser tre pinnar här? Las Palmas är oerhört svaga på bortaplan och förlorat 9 av 13 matcher – man har endast lyckats vinna en match på resande fot och har alltså sex poäng på kontot.

Celta Vigo har spelat två matcher färre än lagen ovanför och plockar man sex poäng på dessa två matcher har man en riktigt fin chans på Europa-platserna. Celta Vigo är samtidigt starka här på hemmaplan och ska plocka en trepoängare mot ett svagt Las Palmas. Celta Vigo har på 13 försök plockat 8 segrar.

Innan landslagsuppehållet lyckades dessutom Celta Vigo plocka en riktigt tung trepoängare på bortaplan mot Deportivo La Coruna. Och vi alla är väl medvetna om hur mycket det betyder att avsluta bra inför ett kortare uppehåll, det bidrar säkerligen med nya krafter 

Vi spelar den raka ettan till fina 1,96 x insatsen hos NordicBetsom bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbonus

Snabbväxande spelbolaget ComeOn sticket ut hakan och bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000kr, du kan alltså dubbla din insättning upp till 6000kr.
Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,96
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming