speltips_skribent

Speltips 1/4: Göteborg – Malmö FF

Den Allsvenska-premiären är äntligen här och vilken match vi bjuds på i premiären! Malmö FF gästar Göteborg och ett 1×2-tecken plockas ut!

Twitter Facebook

10,0 gånger pengarna för en Malmö FF-seger! Betfair sticker som vanligt ut hakan och bjuder nya kunder på en grym välkomstbonus! Få osannolika 10,0 gånger pengarna för en Malmö FF-seger istället för 2,45x. Låter detta intressant? Då trycker ni här.

Äntligen, som vi har väntat på den här dagen! Allsvenskan är tillbaka och det ska bli oerhört intressant att se vilket/vilka lag som kan utmana om ett guld den här säsongen. AIK har värvat bra, Djurgården har hämtat hem Källström, som ännu en gång återförenats med Andreas Isaksson, och även Hamad har hittat hem, och kommer att representera Hammarby den här säsongen.

Men nu; fokus på IFK Göteborg vs Malmö FF.  Det är så viktigt att inleda säsongen starkt och det är båda lagen medvetna om, känslan säger därför att vi får bevittna en någorlunda avvaktande matchbild. Det lär bli jämnt och tight här, och mycket tyder på att den individuella skickligheten därför blir avgörande.

Och här rankar jag Malmö FF betydligt högre än hemmalaget, visst kan Göteborg utmana om tre poäng men när det vankas premiär, och en tight match är att förvänta, så sticker Malmö FF ut, bortalaget har mer kvalité i truppen och den kvalitén lär avgöra den här matchen.

Jag testar därför den raka tvåan här till fina 2,45 x insatsen hos Betfair, dock får alla nya kunder ett boostat odds på Malmö FF, hela 10,0 gånger pengarna ställs ut för en bortaseger.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,45
Bolag: Betfair (10,0x på Malmö FF)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming