speltips_skribent

Speltips 1/4: Chelsea – Crystal Palace

Gör Chelsea vad som förväntas av dem under lördagseftermiddagen?

Twitter Facebook

Chelsea har endast tappat poäng vid ett tillfälle på hemmaplan den här säsongen, det var den 16:e september, 2016. Sedan dess har man enbart vunnit här på Stamford Bridge. Och sättet man vinner på är oerhört imponerande, Chelsea är jäkligt stabila. Man har producerat hela 36 mål framåt, nästan ett snitt på tre mål/match, och endast släppt in 8(!) mål, den bästa siffran i Premier League tillsammans med Tottenham.

Crystal Palace krigar på i botten av tabellen och har i skrivande stund fyra poäng ner till nedflyttningsstrecket. Och även om motivationen är stor hos Palace-spelarna, och tre poäng ett måste, så är Chelsea helt enkelt för bra. Man är uppe i 10 raka segrar här på hemmaplan och vi tror stenhårt på en elfte.

Plockar Chelsea ännu en stabil seger här på Stamford Bridge? Det tror vi. Vi plockar därför ut ett spel från handikapp-marknaden, -1 Chelsea betalar godkända 1,81 x degen hos Betsafe, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbonus

Snabbväxande spelbolaget ComeOn sticket ut hakan och bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000kr, du kan alltså dubbla din insättning upp till 6000kr.
Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,81
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming