speltips_skribent

Speltips 1/4: Malaga – Atletico Madrid

Atletico Madrid vill bli den nya trean i La Liga och då krävs det tre poäng i den här matchen.

Twitter Facebook

Atletico Madrid har under säsongens gång haft det förvånansvärt jobbigt på bortaplan, här har man endast lyckats plocka 6 segrar på 14 matcher. Dock börjar vi närma oss ett avslut på säsongen 16/17 och Atletico Madrid har bara sett bättre och bättre ut. I Champions League ska man spela kvartsfinal, och mycket tyder på att man också ordnar en semifinal-plats där. Och i ligaspelet har man äntligen en chans till att gå om Sevilla, och det är säkerligen en motivationsboost för Simeone och hans mannar.

Malaga har sex poäng ner till nedflyttningsstrecket och kommer säkerligen att lösa kontraktet, man är helt enkelt för bra för andraligan och ser vi till lagen under Malaga i tabellen, så rankar jag Malaga högst av samtliga. Man har med andra ord råd att förlora den här matchen.

Atletico Madrid har äntligen tredjeplatsen inom räckhåll och kommer att gå för det, det är en morot i den här matchen, och känslan säger att Simeone också vill hålla ett säkert avstånd ner till femteplacerade Villarreal. Just nu skiljer det sju pinnar lagen åt, och givetvis vill man att fallet ska vara så även efter den här ligaomgången.

Jag spelar den raka tvåan till fina 1,80 x slanten hos BetStars, spelbolaget bjuder er på ett gratisspel (värde 200kr), när ni placerar ert första spel.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr! Utöver detta får ni även 200 free spins!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,80
Bolag: BetStars (200kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming