speltips_skribent

Speltips 31/3: Hertha Berlin – Hoffenheim

Underhållande match att vänta på Olympiastadion under fredagskvällen?

Twitter Facebook

Hertha Berlin är ligans bästa hemmalag, ja till och med vassare än vad Bayern Munchen är på Allianz Arena. Här har Hertha Berlin plockat tio segrar på tolv försök och hade det inte varit för det svaga spelet på bortaplan hade man varit med och slagits i toppen av tabellen.

Hoffenheim har också gjort en fin säsong så här långt och placerar sig fem poäng före Hertha Berlin i tabellen, och Hoffenheim har visat att de kan bryta positiva trender för lagen i Bundesliga. Och här säger känslan att det blir krig om tre poäng, och att Hoffenheim faktiskt trots Herthas fina hemmafacit, kan utmana och vinna.

Hoffenheim kan göra mål, det är endast Bayern och Dortmund som är bättre i den kategorin. Därför tror jag starkt på att Hoffenheim lyckas stänka dit minst en balja mot Hertha, då kommer det krävas minst ett framåt för Hertha Berlin vilket jag tror kommer leda till en underhållande tillställning. Värt att nämna är dock att Hertha Berlin endast släppt in sex mål hittills på hemmaplan.

Dock säger känslan att Herthas fina trend kanske är på väg att brytas, Hoffenheim är trots allt överraskningsgänget den här säsongen och gjort det riktigt bra mot de allra starkaste, kryss mot både Bayern och Dortmund.

Jag kommer därför att spela på över 2,5 mål i matchen till fina 2,02 x degen hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,02
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming