speltips_skribent

Speltips 31/3: Espanyol – Real Betis

Tight match att vänta på Estadi Cornellà-El Prat under fredagskvällen?

Twitter Facebook

Både Espanyol och Real Betis har gjort det bra under de senaste veckorna, lagen känns stabila och ska givetvis spela i den spanska högstaligan. Inget lag riskerar heller att åka ut för den delen.

Real Betis placerar sig på en 13:e plats i tabellen och har 10 poäng ner till nedflyttningsstrecket och Espanyol hittar vi på en fin 9:e plats i tabellen, endast ett poäng bakom Eibar som imponerat stort den här säsongen.

Espanyol har presterat bäst och har nio poäng fler på kontot än Real Betis, men känslan säger ändå att vi får bevittna en jämn kamp här. Espanyol är inte direkt det laget som kör över sitt motstånd, utan har under säsongens gång, oftast vunnit med uddamålet, samtidigt tycker jag Real Betis imponerat under de senaste veckorna och spelat en riktigt fin fotboll, och man kan säkerligen utmana Espanyol om en seger här.

Av Real Betis 13 senaste matcher har 7 stycken slutat med ett oavgjort resultat i halvtid, och med tanke på att man är bortalaget i den här kampen, och är lite av en underdog, nöjer man sig säkerligen med ett x i halvtid. 

Det oavgjorda resultat i halvtid betalar fina 1,96 x degen hos NordicBet, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget här.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 1,96
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming