speltips_skribent

Speltips 31/3: Derby – QPR

Derbys väg upp till en kvalplats känns långt ifrån samtidigt som QPR i princip säkrat kontraktet – talar för en underhållande match?

Twitter Facebook

Derby har i skrivande stund nio poäng upp till en kvalplats som kan innebära spel i den högsta ligan nästa säsong, samtidigt har man tre lag framför sig som slåss om samma plats(er). Chansen finns givetvis där, men de känns som väldigt små och känslan säger att Derby kommer vara en gnutta mer offensiva här framöver, för nu handlar det enbart om att vinna matcherna, och hemma mot QPR, kommer man givetvis att gå för det.

Den aspekten är givetvis intressant och talar för en underhållande match. Samtidigt har QPR visat att de klarar av fotbollen på bortaplan, man snittar faktiskt mer än ett mål per match här.

Tre av Derbys fyra senaste matcher har dessutom passerat linan på över 2,5 mål i matchen – under fredagskvällen tror jag på en fjärde.

Vi spelar därför också, över 2,5 mål i matchen till fina 2,08x hos Betsafesom bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges tyngsta välkomstbonus

Snabbväxande spelbolaget ComeOn sticket ut hakan och bjuder alla nya kunder på uppåt mot 3000kr, du kan alltså dubbla din insättning upp till 6000kr.
Hämta Sveriges tyngsta välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,08
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming