speltips_skribent

Speltips 30/3: Leksand – Mora

Mycket tyder på en tillknäppt tillställning i matchen mellan Leksand och Mora.

Twitter Facebook

Leksand har släppt in tio mål mot Mora på de två senaste matcherna och därför kan vi förvänta oss ett Leksand som tar mindre risker under torsdagen. Det lär bli fokus på defensiven, i och med att man ligger under med 3-1 i matcher har man inte råd med några som helst misstag. Chanser lär dyka upp, det gäller att spela med ett stort tålamod och utnyttja chanserna, det är Leksands enda chans i den här matchen.

Mora kan samtidigt i detta fallet spela med ett stort tålamod, man är det bättre laget och har ett stort självförtroende. Utdelningen har varit riktigt bra i deras fall och nu handlar det enbart att genomföra 60 bra minuter, med full koncentration. Man lär inte ge bort något i onödan, utan vet att avancemanget är riktigt nära.

Detta talar för en tillknäppt tillställning, och därför testar jag, under 5,5 mål i matchen till godkända 1,55 x insatsen, perfekt att kombinera med ett annat spel, spelet placerar vi hos NordicBet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål i matchen
Odds: 1,55
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming