speltips_skribent

Speltips 29/3: Frölunda – Skellefteå

Frölunda får avsluta den här täta och jämna matchserien i Göteborg på hemmais.

Twitter Facebook

Fördel Frölunda inför den avgörande matchen i Göteborg. Frölunda avgjorde under förlängningen i den sjätte matchen och lyckades alltså kvittera till 3-3 i matcher. Efter matchen var Skellefteå-spelarna helt bedrövade, de stannade heller inte kvar och gav några intervjuer, i och med förlusten och sättet förlusten kom på. Frölunda hade oerhört mycket tur i samband med målet och det är givetvis väldigt tungt att åka på en sådan smäll, speciellt på hemmais för Skellefteås del.

Nu har Frölunda ett psykologiskt övertag inför den avgörande matchen, man har det turliga målet i bagaget vilket givetvis bidrar med mycket självförtroende, nu får man en ny chans och det i Göteborg, och vi lär få se ett oerhört taggat Frölunda.

Det är annars oerhört svårt att urskilja lagen här, det har varit oerhört jämnt och då lär det psykologiska avgöra. Jag kommer därför att testa Frölunda som vinnare efter 60 minuter här, de är urstarka på hemmaplan och självförtroendet är på topp, samtidigt som Skellefteå lär ha stora problem med att skaka av sig det turliga målet Frölunda gjorde i förlängningen.

Vi testar ettan till fina 1,97 x degen hos NordicBet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,97
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming