speltips_skribent

Speltips 29/3: Karlskoga – Rögle

Rögle leder med 3-0 i matcher och mycket tyder på att Karlskoga redan gett upp detta.

Twitter Facebook

Rögle har direkt från första matchen visat att det är kvalitétsskillnad mellan dessa lagen, man leder just nu med 3-0 i matcher och mycket tyder också på att man löser en fjärde seger.

Karlskrona var nära på att reducera till 2-1 i matcher i förra matchen, men efter ett mål i förlängningen av Rögle lyckades alltså Rögle istället utöka ledningen till 3-0. Oerhört tungt för Karlskoga som lär få det svårt att vända på det här nu.

Ett sent mål innebär alltid ett sänkt självförtroende och tvärtom, Karlskoga var riktigt nära men det räckte alltså inte hela vägen, och därför tror jag de inte orkar vända på detta, rent psykologiskt att ta sig tillbaka, blir jobbigt. Och därför kommer Rögle få en oerhört fin chans här till fjärde raka segern.

Jag kommer därför att testa den raka tvåan här till godkända 1,74 x slanten hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,74
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming