speltips_skribent

Speltips 28/3: Bolivia – Argentina

Argentina plockade tre viktiga poäng senast och är ute efter tre nya i den här kampen.

Twitter Facebook

Argentina besegrade Chile med 1-0 efter Messis fina straff, och plockade tre viktiga poäng i jakten på en VM-plats. Nu placerar man sig på en tredjeplats, åtta poäng bakom gruppledaren Brasilien. Och precis under Argentina är det oerhört tight, därför är högsta prio, tre poäng även i den här matchen,.

Bolivia har inte alls kommit upp i nivå, man har förlorat 10 av 13 matcher i detta gruppspelet och kommer inte att spela VM i Ryssland. Man har dessvärre inte materialet och även om det alltid är tufft att spela mot Bolivia, i Bolivia, på grund av hur högt landet är placerat sett till havsytan, så räcker Bolivia inte till, man har en oerhört svag trupp, en trupp som inte ska kunna mäta sig med Argentinas.

Jag tror dessutom Argentina fått lite nya krafter i och med segern mot Chile och att de plockar tre poäng i den här matchen är det alltså mycket som tyder på, vi spelar därför den raka tvåan till fina 1,83 x insatsen hos 10Bet, spelbolaget bjuder dessutom på 1000kr i välkomstbonus.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,83
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming