speltips_skribent

Speltips 28/3: Portugal – Sverige

Kan Sverige rubba EM-vinnarna Portugal?

Twitter Facebook

Sverige vann enkelt mot Vitryssland här om dagen, men samtidigt tycker jag deras målvakt inte riktigt kom upp i nivå, och två av målen är också hans fel – därför är det svårt att avgöra hur bra Sverige var i den kampen. Dock vann man med 4-0, något som tyder på att man gjort jobbet, och Holland tappade dessutom tre viktiga poäng vilket innebär att Sverige är den nya tvåan i gruppen.

Kollektivet Sverige fungerar bra och vi alla är medvetna om att lag som fungerar bra ihop är svåra att slå, Portugal vann förvisso EM för några månader sen, men man var inte det bästa laget i turneringen. Och Sverige har en fin chans i den här träningsmatchen, även om man kommer rotera kraftigt.

Matchen kommer att spelas på Madeira, en plats Ronaldo är väldigt bekant med. Det är hans födelseort och det är här hans saga startade. Känslan säger att det kan ge Ronaldo en liten extra boost.

Vi tror på en trevlig tillställning under tisdagen, Sverige har visat att de kan göra mål och även om Berg och Forsberg inte startar den här matchen, känns Sveriges lag fortsatt intressant, spelare som Viktor Claesson, Jakob Johansson och Sam Larsson är tre spelare som ska bli trevliga att följa i den här matchen.

Jag testar därför spelet, båda lagen gör mål i matchen till fina 2,15 x slanten hos ComeOn, spelbolaget bjuder alla nya kunder på 3000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2,15
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming