speltips_skribent

Speltips 28/3: Ryssland – Belgien

Vi väljer sida i matchen mellan Ryssland och Belgien.

Twitter Facebook

Ryssland är ofta en tuff plats att spela matcher på, minusgrader och dåliga planer brukar vara något de gästande lagen har det tufft med. Dock spelas den här matchen i Sotji, en plats där det i skrivande stund är 10 plusgrader och en plats som Belgien säkerligen kan anpassa sig ganska fort till.

Belgien spelade 1-1 mot Grekland här om dagen vilket var väldigt förvånande, man lyckades inte alls komma upp i nivå i den matchen och det utnyttjade verkligen grekerna genom ett stabilt försvar.

Detta är visserligen en träningsmatch men känslan säger att belgarna vill plocka en seger under det här landslagsuppehållet, det är viktigt att få med sig en positiv känsla från dessa sammanhang så inte nästa samling präglas av den tidigare.

Ryssland föll dessutom mot Elfenbenskusten med 2-0 här om dagen, också på hemmaplan, och belgarna känns som steget större här, tvåan spelas därför till fina 2,30 x insatsen hos Coolbet, dubbla din insättning hos spelbolaget med 100%, upp till 1000kr.

Bet365 har marknadens bästa utbud av livestreamad sport

Världens största och populäraste spelbolag, Bet365, bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de streamar dessutom över 100 000 live events varje år.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,30
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming