speltips_skribent

Speltips 27/3: Elfenbenskusten – Senegal

Vi väljer sida i matchen mellan Elfenbenskusten och Senegal.

Twitter Facebook

Elfenbenskusten hade höga förväntningar på sig i de afrikanska mästerskapen men lyckades inte ens att ta sig vidare från gruppspelet. Senegal vann samtidigt sin grupp men åkte ut direkt i kvartsfinalen, man föll dock efter straffar.

Känslan säger att Senegal är det starkare laget här, man har ett riktigt intressant lag med bland annat Mane (Liverpool), Keita (Lazio), och Sow (Fenerbahce). Och det är faktiskt endast tre namn av många fler. Många experter antydde även att Senegal tillhörde ett av de bättre landslagen i de afrikanska mästerskapen, och man hade säkert haft en fin chans att vinna hela turneringen om man hade lyckats ta sig vidare från kvartsfinalen.

Elfenbenskusten är inte riktigt det heta landslaget man vart tidigare, när Yaya Toure exempelvis var som bäst, och Kalou öste in mål för landslaget. Det har gått trögare för landslagen under de senaste åren faktiskt och därför säger känslan att Senegal plockar segern här.

Dock låter jag bli någon tyngre insats i den här matchen, men jag finner fortsatt spelvärde i den raka tvåan och spelar den till fina 2,55 x insatsen hos ComeOn, spelbolaget bjuder alla nya kunder på 3000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,55
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming