Speltips 29/3: Portugal – Belgien

Spelbolagen sätter skyhögt odds på starka Belgien.

Twitter Facebook 

Belgien har ett förvånansvärt högt odds ikväll och detta tänker på vi Tipsmedoss.com utnyttja. Belgien är just nu uppe i fem raka vinster och senast hemmaslog man defensiva Italien med 3-1, imponerande att stänka dit tre baljor mot ett såpass defensivt lag.

Portugal är Portugal, de blandar och ger men finns alltid med i VM och EM. Senast förlorade man mot Bulgarien på hemmaplan med 1-0 och många har sen den dagen ifrågasatt laget och tränaren. Ronaldo missade dessutom straff i den matchen och Pepe visade sitt missnöje efter Bulgariens 1-0-mål, det är alltså inte den bästa stämningen i laget och när Belgien gästar lär det bli tuffare än när Bulgarien gjorde det.

Den raka tvåan ger oss hela 3.20x men jag väljer att säkra mitt spel med hjälp av dnb, Betsson ger oss ändå höga 2.25x på detta spelet. Spelvärt! Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2.25
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming