Speltips 28/3: Crewe Alexandra – Bradford City

Toppen mot botten när Bradford City gästar Crewe Alexandra.

Twitter Facebook 

Bradford befinner sig nu på en 6:e plats i tabellen vilket betyder att man just nu har en kvalplats till Championship. Man är även inne i en bra period med tre segrar på sina fyra senaste matcher och mycket tyder nu på att man lyckas behålla sin kvalplats. Oftast har League 1-lagen oerhört stora problem på bortaplan men Bradford har ändå lyckats klara sig hyfsat, man har vunnit sju matcher och det är oftast mot de sämre lagen man lyckats bärga med sig alla poäng.

Crewe Alexandra placerar sig på en sistaplats i tabellen med nio poäng upp till säker mark och mycket tyder på att man åker ur League 1. Man har tre raka förluster just nu och inte vunnit sedan den 6:e februari, det är verkligen inget som stämmer i det laget just nu. Man har alltså förlorat fem matcher och spelat fyra oavgjort på sina senaste nio.

Anledningen till det höga oddset är just för att Bradford lirar på bortagräs men jag tror man till slut lyckas vinna den här matchen, inte med stora siffror utan jag tror på en ganska målsnål tillställning som slutar med en 1-0 seger till Bradford.

Betsson ger oss 1.83x på den raka tvåan, öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.83
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming