Speltips 27/3: Lugo – Albacete

Poängtapp i toppen ger Lugo chansen att kliva närmre.

Twitter Facebook 

Lugo är med och slåss om kvalplatserna till La Liga och nu har man verkligen chansen att komma ikapp, vinner Lugo ikväll placerar man sig endast ett poäng bakom Cordoba, Cordoba spelar samtidigt mot starka Alaves och ett poängtapp där är inte omöjligt.

Lugo har verkligen varit väldigt stabila hela säsongen, man har hela säsongen befunnit sig bland top 8 och chansen är därför stor att man slår Albecete.

Albecete har förlorat hälften av alla sina matcher den här säsongen och om Lugo vart stabila bland top 8 har Albecete vart det i botten, där har man härjat hela säsongen. Samtidigt är man det näst svagaste laget på bortaplan i ligan, man har förlorat 10 av 14 matcher där och endast vunnit 1, just nu är man uppe i 4 raka förluster på bortaplan och när man gästar Lugo ska man inte ha mycket att säga till om.

Jag tror det skiljer lagen väldigt mycket åt just nu, Lugo är inne i en bra period med två segrar på sina senaste tre matcher och samtidigt spelar man för en kvalplats till högstaligan. Albecete har haft det oerhört svårt hela säsongen och spelar uruselt på bortaplan, ettan bör sitta. Vi får fina 1.95x på den hos Betsson, öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.95
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming