Speltips 26/3: Polen – Finland

Jag väljer att lita på Lewandowski ännu en gång.

Twitter Facebook 

Senast spelade jag på att Lewandowski skulle göra mål i matchen mot Juventus, det gjorde han då. Nu väljer jag att göra det igen. Polen tar sig an Finland och här bör det vara klasskillnad. Polen har gjort det riktigt bra den senaste tiden, man presterar verkligen och bjuder publiken på bra fotboll. Spelare som Lewandowski, Grosicki, Glik och Milik gör det riktigt bra i klubblagen och en av de som sticker ut mest i Polen är givetvis Lewandowski. Han är en av de vassaste anfallarna i Europa just nu och gör mål i princip i varje match, senast gjorde han inte detta mot Serbien några dagar sedan och då känns det som att ett mål mot Finland bör komma.

Lewandowski vann även skytteligan i EM-kvalet och leder skytteligan i Bundesliga just nu. I Champions League är det endast Ronaldo som är bättre. Nu ställs alltså Polen mot svaga Finland och då väljer jag att gå in med en slant på att han lyckas göra mål. Oddset på detta spel är bra (1.80), mycket spelvärt tycker jag, chansen är stor.

Det är alltså Betsson som bjuder på detta fina oddset, öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Lewandowski att göra mål i matchen
Odds: 1.80
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming