Speltips 1/4: Los Angeles King – Calgary Flames

Ett slutkört Flames reser till Los Angeles för att ta sig an ett utvilat Kings.

Twitter Facebook 

Swedish Sports Betting

Jag vill inleda med att skriva att jag skriver den här reken lite tidigt (30/3), oftast släpper spelbolagen oddsen lite senare när det kommer till NHL men jag väljer redan nu att presentera mina tankar kring matchen mellan Kings och Flames. Jag kommer att uppdatera det här inlägget under morgondagen.

Vi har som sagt inte fått något odds ännu men jag ser att den raka ettan ligger på 1.69x hos NordicBet, vi kommer därför att bli bjudna på ett riktigt fint odds (runt 2.20x) på handikapp-spelet -1. Kings har fått vila i tre dagar nu samtidigt som Flames fått spela match två dagar i rad och det betyder verkligen mycket med vila, det är vi alla medvetna om.

Calgary Flames har heller inget kvar att spela för och Kings spelar samtidigt om att behålla sin förstaplats i Pacific Division, oerhört stor skillnad på motivation lagen emellan. Senast förlorade man mot San Jose och jag är säker på att man är riktigt revanschsugna nu, nu gäller det att ladda om och efter tre dagars vila tror jag starkt på att man är oerhört spelsugna.

Jag är säker på att ett utvilat Kings vinner den här matchen, det finns som sagt oerhört mycket som talar för detta, hemmaplansfördel, man är utvilade och man har något kvar att spela för. Oddset kommer att komma upp någon gång under morgondagen, placera ditt spel hos NordicBet och hämta hem ditt gratisspel, placera ett spel till ett värde av 100kr och få 100kr gratis direkt in på kontot. Erbjudandet gäller för alla kunder, nya som gamla. Hämta ditt gratisspel här.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2.12
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 04:35
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming