Speltips 1/4: QPR – Middlesbrough

Ny måstematch för Middlesbrough som närmar sig Premier League.

Twitter Facebook 

Ett av de bättre lagen på bortaplan den här säsongen, Middlesbrough ska försöka vända på den negativa trenden och ikväll när man gästar det klassiska laget QPR tror jag man lyckas med det. Jag har sett på olika forum och sajter att de flesta faktiskt går emot Middlesbrough i den här matchen, många använder sig av argumentet, ”svagt bortalag”. Jag förstår argumentet men tycker samtidigt att alla lag i Championship är svaga på bortaplan, dock vinner de en del matcher också, det får man inte glömma.

QPR har alldeles för många poäng att ta ikapp (11 poäng upp till kvalplats) samtidigt som Middlesbrough har allt att spela för, man är mitt i gröten. Man jagar en Premier League-plats och är väldigt nära en direktplats, faktiskt endast ett poäng ifrån med en match mindre spelad. Jag tror detta kan motivera Middlesbrough-spelarna, man tror på en Premier League-plats och man vill helst låta bli ett kval.

Middlesbrough är faktiskt det laget som vunnit flest bortamatcher i hela Championship och mot QPR ska man kunna lösa biffen till fina 2.20x, det fina oddset hittar ni hos Betsson, öppna ett konto hos de och hämta hem er välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.20
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming