Speltips 26/8: Marseille – Lorient

Marseille har haft stora problem på hemmaplan det senaste året – fortsätter den negativa trenden på fredagskvällen?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Det är faktiskt dags nu – Marseille måste rycka upp sig och det tror jag de också gör. Visst är inte Marseille det laget man var för några år sedan men det finns kvalité i truppen, tillräckligt mycket för att man ska hamna bland de fem främsta i den redan svaga franska ligan.

Under fredagskvällen kommer Lorient på besök, perfekt för Marseille är att Lorient fått en riktigt taskig start på säsongen de också, man har förlorat båda sina inledande matcher och släppt in hela sex mål på dessa. Marseille behöver en trepoängare här och vända på den negativa trenden – perfekt att göra detta mot ett darrigt Lorient.

Förra året hamnade lagen endast två poäng ifrån varandra – med Marseille ovanför men Marseille är ute efter en mycket bättre placering detta året. Man är fortfarande en attraktiv klubb och kommer komma tillbaka starkare än förra året, det är jag säker på.

Den raka ettan är alltså inte bergsäker, men den är fortsatt intressant – 1,75 x degen får vi hos BetStars (spela för 50kr – få 200kr), PokerStars helt egna Sportsbook.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,75
bolag: BetStars (spela för 50kr – få 200kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming