Speltips 26/8: Real Betis – Deportivo La Coruna

Deportivo var det laget förra året som spelade till sig mest oavgjorda resultat på bortaplan – fortsätter trenden även den här säsongen?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Real Betis placerar sig sist i tabellen efter storförlusten mot Barcelona med 6-2, egentligen är resultatet ganska imponerande tycker jag – två mål på Camp Nou är det inte många klubbar som lyckas göra. Real Betis har annars ett bra lag, i alla fall ett lag som bör klara av att hålla sig kvar i högsta ligan, Ruben Castro är kvar i klubben vilket också är ett stort plus.

Deportivo La Coruna vann sin premiär mot Eibar med 2-1 och fick den starten man var ute efter. På hemmaplan kommer man knipa ett par segrar men på bortaplan tror jag man, precis som förra året, siktar in sig på krysset. Förra året spelade man tio oavgjorda matcher på bortaplan, mer än 50% av deras matcher slutade alltså oavgjort. Det märks tydligt hur Deportivo anpassar sig efter hemmalaget när de lirar på bortaplan, och detta är ett recept som faktiskt lönat sig. Att knipa ett poäng på bortaplan är bra för ett lag av Deportivos kaliber.

Senast lagen spelade mot varandra slutade matchen 2-2 och jag tror starkt på att vi får bevittna en jämn kamp under fredagskvällen också, mycket talar för krysset i den här matchen och då tycker jag spelet är värt en slant, BetHard (välkomstbonus: 1000krbetalar 3,20 x insatsen, släng in en slant och spela med oss!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,20
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming