Speltips 26/8: Bayern Munchen – Werder Bremen

Bundesliga är tillbaka och vi rivstartar direkt med ett fint möte mellan de regerande mästarna Bayern Munchen och klassiska Werder Bremen.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Detta Bayern Munchen… De vinner ligan år efter år och känns mer överlägsna för varje år som går. Under fredagskvällen är det premiär för Bundesliga och frågan är om Dortmund, Schalke eller Leverkusen har en chans mot detta Bayern – det återstår att se.

Att utmana Bayern kommer i alla fall inte Werder Bremen kunna göra, detta mötet känns precis som många andra möten kommer att kännas – avgjort på förhand. Bayern är flera steg större och jag kan bara tänka mig hur taggade Bayern är på att dra igång säsongen igen. Är Bayern-spelarena fullt motiverade är det inte många lag som kan slå de, Bayern vann sin premiär förra året med 5-0 mot Hamburg på Allianz Arena och det kan mycket väl sluta så här också.

Värvningar tror jag inte spelar en alldeles för stor roll här, Bayern är överlägsna på Allianz Arena och får de in ett tidigt under fredagskvällen kan det bli en tuff afton för Werder Bremen. Handikapp-spelet -2 känns därför riktigt bra här, NordicBet (välkomstbonus: 1000kr) ger oss godkända 1,77 x insatsen för detta och det tackar vi för.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 1,77
bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming