Speltips 27/8: Tottenham – Liverpool

Premier League bjuder på ett fint möte under lördagen, Tottenham och Liverpool gör upp om trepoäng.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Tottenham har inlett Premier League starkt, fyra poäng på de två inledande matcher är godkänt enligt mig, att knipa ett poäng mot Everton i premiären är ett klart mycket bra resultat – på bortaplan dessutom. Liverpool inledde också starkt med en bortavinst mot Arsenal men föll i förra veckan mot Burley. Frågan är om inte Liverpool är på väg att göra en ”Liverpool-säsong”. Man blandar och ger väldigt mycket, stundtals spelar man fotboll på hög nivå men ibland förlorar man matcher som förra veckan.

Jag låter helt och hållet bli 1×2-marknaden i den här matchen, på förhand känns Tottenham snäppet vassare men vi alla vet vad Liverpool är kapabla till. Därför siktar jag istället in mig på över/underspelet, känns som en mycket hetare marknad i den här matchen.

Jag tror vi kan vänta oss en målrik tillställning, Tottenham är ofta målglada på hemmaplan och kommer så småningom komma igång med målskyttet. Liverpool känns helt omöjliga att läsa men deras defensiv känns inte allt för vass, samtidigt som deras offensiv är grym, man har på de två inledande matcherna släppt in fem mål och gjort fyra – känns därför som detta kan bli en galet svängig match.

Över 2,5 mål i matchen känns som ett riktigt bra spel här, NordicBet (välkomstbonus: 1000krbetalar 1,78 x insatsen för detta, det hugger vi på!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,78
bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming