Speltips 27/8: Real Madrid – Celta Vigo

Real Madrid fick en perfekt start på säsongen när man slog Sevilla i Supercupen, sedan krossade man Sociedad – nu: premiär på Santiago Bernabeu stadion.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Real Madrid är tillbaka på hemmaplan och här bjuds det oftast på storshow. Real Madrid krossade som sagt Sociedad i ligapremiären med 3-0, ett resultat som imponerar oerhört mycket på mig som känner till hur tufft det är att möta Sociedad på bortaplan. Barcelona har exempelvis inte vunnit där på de sju senaste försöken.

Real Madrid behöver ingen vidare presentation utan jag kan istället direkt motivera mitt spelval, jag siktar in mig på handikapp-marknaden och mer specifikt Real Madrid -2. Real Madrid vinner vanligtvis sina hemmamatcher med minst tre mål, det kanske låter extremt överdrivet men så är faktiskt fallet, förra säsongen gjorde man fler än tre mål på hemmaplan i 15(!) utav 19 hemmamatcher, dessa siffror är nästintill helt sjuka. Under lördagen spelar man alltså mot Celta Vigo, Celta Vigo som fick en jävligt tuff start på säsongen när man föll mot nykomlingen Leganes och dessutom gjorde detta på hemmaplan.

Jag tror på en kross i den här matchen, Real Madrid är så mycket bättre än Celta Vigo, inlett säsongen starkt, spelar med ett stort självförtroende och stämningen känns riktigt bra i gruppen – detta bör bli en enkel seger för hemmalaget. 

BetStars (spela för 50kr – få 200kr) sticker ut hakan och bjuder på ett drömodds, där placerar vi spelet.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 2,38
bolag: BetStars (spela för 50kr – få 200kr)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming