Speltips 27/8: Napoli – Milan

Toppmatch i Italien när Napoli och Milan drabbar samman, i något som kan bli en oerhört intressant tillställning.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Det är alltid svårt i början av säsongen att veta vad olika lag har för kapacitet, det kan gå lite hur som helst också, speciellt i matcher som denna. En Napoli-seger ger 1,68 x insatsen men känns långt ifrån säker. Inför säsongen så tappade man sin stora målskytt Higuain till ligakonkurrenten Juventus, samtidigt har man inte fyllt upp den platsen med någon annan anfallare – stort minus.

I Milan är det inte anfallet som brister, Carlos Bacca ser riktigt vass ut, i ligapremiären så satte han dit tre baljor och kunde ha gjort ett eller två till. Backlinjen däremot känns inte så stabil, dessutom saknar man mittbacken Gabriel Paletta då han fick syna det röda kortet senast.

Jag låter helt bli 1×2-marknaden i den här matchen, den känns allt för osäker och inget odds lockar riktigt. Istället väljer jag att spela på kort-marknaden. Att det blir mindre än 6,5 kort i matchen ger 1,83 x insatsen, där finns det absolut ett spelvärde. I de tre senaste mötena lagen emellan så har det blivit mindre än 6,5 kort, jag tror inte att det blir någon ändring på det ikväll. Jag tror snarare på en ganska avvaktande matchbild och i och med detta också på en lugn match.

Spelet placerar vi hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos NordicBet – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos NordicBet som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: U6,5 kort i matchen
Odds: 1,83
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming