Speltips 27/8: Chelsea – Burnley

Chelsea har inlett starkt rent poängmässigt men det har sett lite darrigt ut i spelet, nu väntar Burnley och en chans till att bli det spelförande laget.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Chelsea har tagit full pott i de två inledande matcherna och placerar sig tillsammans med City, United och Hull i topp av tabellen. Spelmässigt har det dock sett lite svajigt ut. Jag tyckte det såg riktigt bra ut mot West Ham inledningsvis men man tappade lite av det spelet ju längre matchen gick och i slutet av matchen slarvade man nästan bort två poäng. Senast mot Watford fick vi också se ett lite trögt Chelsea, det tog tid att komma till avslut och Watford hade kontroll över Chelsea. Dock kunde Chelsea vinna matchen efter ett sent avgörande av Costa – ännu en gång.

Det är fullt acceptabelt av Chelsea att spela lite svajigt i premiären, även i den andra omgången på bortaplan men nu känner jag att det är dags att komma igång, det är perfekt för Chelsea att spela mot Burnley på hemmaplan, känns som en bra uppgift för att komma igång på allvar. Burnley vann förvisso mot Liverpool senast med 2-0 men Liverpools hade verkligen allt i den matchen och var helt överlägsna, att Liverpool inte gjorde mål i den matchen kan jag fortfarande inte förstå.

Chelsea har självförtroendet, Chelsea har spelarmaterialet och även den rätta coachen för att vara med och slåss om ligaguldet, jag tror man visar detta under lördagen och även om Conte gillar tre poäng före finlir eller utklassningar, tror jag att han är sugen på att tvåla dit Burnley och visa att Chelsea är på uppgång.

Jag spelar Chelsea -2 asian handicap till ett riktigt fint odds hos BetHard (välkomstbonus: 1000kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 2,19
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming