Speltips 27/8: Trippel som ger 3,11 x pengarna

Har en trippel som tar oss till La liga, Premier League & Allsvenskan.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Första matchen spelas mellan Leganes och Atl. Madrid kl på Estadio Municipal de Burtarque, det låter flashigt men är i själva verket en arena som tar enbart 8158 personer och har en spelduglig plan. Atl. Madrid spelade oavgjort på hemmaplan mot nykomlingen Alaves, detta är absolut inte godkänt och det kommer Atl. Madrid spelarna visa på planen i detta möte mot Leganes. Atl Madrid har en fulltalig trupp och ska normalt vara mkt större favoriter, men eftersom dom kryssade mot nykomlingen sist så har vi ett fint odds på 1,53 att dom vinner, givet.

Nästa match jag har valt är mellan Hull City och Manchester United. Man Utd har fått en flygande inledning på säsongen med Jose Mourinho bakom spakarna, och med nyförvärv som Eric Bailly Villarreal £32 milj, Zlatan Ibrahimovic PSG gratis, Henrikh Mkhitaryan Dortmund £32 milj, Paul Pogba Juventus £89 milj så bör det inte finnas något tvivel om att dom är en av favoriterna till titeln iår. Hull City har överraskat många med sin inledning som har inneburit två vinster mot Leicester(hemma) och Swansea(borta), speciellt med tanke på att dom har en väldigt tunn trupp och med ett par avhopp strax innan säsongstarten. Nu är jag helt övertygad om att denna minisaga tar slut mot ett starkt Man Utd. Ett odds på 1,45 med Man Utd som vinnare blir mitt spel.

Tredje matchen utspelas mellan Djurgården och Gefle på Tele2 arena. Båda lagen har haft det kämpigt och kämpar för överlevnad i Sveriges högsta serie. Jag håller nog Djurgården som det bättre laget inför detta möte, speciellt med tanke på att en rutinerad målvakt som har anslutit till Djurgården ställer sig mellan stolparna i denna match, ja det är Andreas Isaksson vi skriver om. Iskassons rutin kommer visa sig väl i backlinjen då han ger lugn och en trygghet bakåt. Skadorna är flertalet som tidigare, inget nytt där bortsett från att Kevin Walker är avstängd mot Gefle. Gefle har visat en form som pekar uppåt, men med det snabba underlaget på Tele2 Arena så får vi nog se ett Gefle som lägger mest kraft på försvaret och använder sig av kontringar i denna match. Skador i Gefle är inga nya, men Jens Portin(back) är avstängd i detta möte vilket gynnar Djurgårdens långa anfallare, räkna med att se ännu fler långbollar i denna match. Jag väljer ett spel på Djurgården till ett odds på 1,40

Alla matcher startar olika tider.
Djurgården 16:00
Man Utd 18:30
Atl Madrid 22:15

Jag väljer spelet Trippel till oddset 3,11x hos Unibet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 3,11
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming