Speltips 2/4: West Ham – Crystal Palace

Lite väl högt odds på den raka ettan?

Twitter Facebook 

Swedish Sports Betting

West Ham har haft en väldigt bra säsong hittills men det är inte över änuu. Inför denna matchen är man med och krigar om kvalplats till CL. West Hams Dimitri Payet som säkerligen många av er redan hört talas om mycket på sistone har gjort en riktigt bra säsong, han har trots allt satt tre frisparkar direkt i nät och är en av världens farligaste frisparksskyttar just nu, en stor fördel för West Ham. Han satte även en snygg frispark i landslaget endast för några dagar sedan, killen är igång! Värt att tilläggas är även att West Ham varit oerhört starka på hemmaplan den här säsongen, som vanligt vill jag påstå.

Crystal Palace har tappat väldigt mycket mycket poäng de senate veckorna, man är helt klart urform. Deras stora stjärna Yohan Cabaye har haft problem med skador den senaste tiden och det är fortfarande oklart om han spelar den här matchen.

West Ham kommer att ge allting för att vinna denna matchen, man har mycket kvar att spela för. Man spelar dessutom på hemmaplan och har alltså fansen med sig, den här matchen bör man vinna.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.95
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming