Speltips 2/4: El Clasico-special – vi bjuder på hela fyra speltips

Då var det äntligen dags för ligafotboll igen och vilken match vi bjuds på direkt! Barcelona – Real Madrid står för underhållningen den här lördagskvällen.

Twitter Facebook 

Swedish Sports Betting

Äntligen dags för ännu ett El Clasico och som vanligt är det båda lagens anfallsuppsättning som står i fokus, det är MSN mot BBC, där MSN vart snäppet vassare de senaste veckorna eller kanske till och med hela året. Misstaget de flesta verkar göra är att glömma bort resten av laget när dessa lagen drabbas samman, exempelvis som Iniesta som fick stående ovationer i det senaste mötet lagen emellan.

Dessa lag behöver ingen vidare presentation, vi alla är medvetna om hur bra lagen är just nu och för er som inte har följt fotbollen i Spanien så noggrant kan jag berätta att det skiljer 10 poäng lagen emellan, de flesta antyder att ligan redan är avgjord i Spanien men nu är det som sagt El Clasico och det är inte endast tre poäng som står i fokus.

Det första spelet jag tänker plocka ut här finns på målmarknaden och mer specifikt handlar det om ”BLGM”, att båda lagen lyckas göra mål till godkända 1.40x hos Betsson, oddset kan anses vara lågt men spelet ska vara lika säkert som Zidanes straffchipp mot Italien i VM-finalen 2006.

Barcelona är stora favoriter, det råder det ingen tvekan om men att favoritskapet är såpass stort i ett El Clasico förvånar mig ändå, Real Madrid ger oss hela 5.25x hos Betsson, kan vara värt en slant. Dock kommer jag själv att avstå och istället lägga en slant på dubbelchansen, X2 finns till fina 2.40x.

Ett annat fint odds jag hittat finns under marknaden ”målskyttar”. Ronaldo har spelat på Camp Nou under åtta tillfällen, detta har resulterat i nio mål. Han har alltså ett plussnitt här och gör fler än ett mål per match. Ronaldo verkar även ha hittat tillbaka till målformen, i veckan gjorde han mål för sitt Portugal och såg oerhört spelsugen ut, kan tänka mig att han är ganska revanschsugen efter förra storförlusten i El Clasico. Att Ronaldo gör mål i matchen finns till höga 2.50x hos Betsson.

Sen tror jag vi som vanligt får bevittna en tillställning där känslor står i fokus, Ramos och Pepe kommer att finnas på planen, likaväl som Busquets och Dani Alves, detta är spelare som oftast hamnar i konflikter och som oftast drar på sig gula kort. Därför blir mitt fjärde och sista speltips för den här kvällen att vi får bevittna ett rött kort i den här tillställningen. Detta ger oss fina 2.50x och det tycker jag är värt en slant.

Lycka till vid rygg!

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Flera
Odds: 1.40, 2.40, 2.50 & 2.50
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming