Speltips 3/4: Dagens säkraste dubbel till 2.52x

10Bet sticker ut hakan och ger oss ett riktigt fint odds på dagens säkraste dubbel.

Twitter Facebook 

Swedish Sports Betting

Jag tror mig ha hittat dagens säkraste dubbel och det är i Italien och Spanien jag finner dessa guldkorn. Först ut är Fiorentina – Sampdoria och här är hemmalaget stora favoriter. Fiorentina fortsätter prestera på hemmaplan och har gjort detta i flera år nu. Den här säsongen har man vunnit 10 av 15 hemmamatcher och snittar cirka två mål/match. Sampdoria är samtidigt ett av ligans sämsta lag på bortaplan och förlorat 9 av 15 matcher.

En annan sak som jag tycker talar för Fiorentina idag är att de är uppe i två raka poängtapp på hemmaplan, det blir inte ett tredje ikväll, inte mot Sampdoria. Ettan bör vara stensäker.

Min andra match hittar jag i Spanien och det handlar om mötet mellan Sevilla och Real Sociedad. Jag har många gånger lyft fram Sevillas imponerande hemmafacit och detta kommer jag fortsätta att göra, man har vunnit 13 av 15 matcher på hemmaplan i ligan den här säsongen och man går mot ett av sina starkaste år på hemmaplan någonsin. Ute i Europa vinner man också i princip alla sina hemmamatcher, enda poängtappet hittills i år har vart mot City i CL.

Real Sociedad ska inte kunna rubba Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán, det är inte många lag som klarar av detta, inte ens Real Madrid lyckades med detta. Real Sociedad hör hemma i mitten av tabellen och har därför heller inte mycket kvar att spela för efter 30 spelade omgångar. Sevilla har samtidigt sex poäng upp till Villareal och kvalplatsen till Champions League. Ettan bör vara stensäker här ocskå.

10Bet ger oss alltså 2.52x på den här dubbeln, dagens säkraste? Vi får väl se, jag tänker köra hårt!

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Fiorentina & Sevilla
Odds: 2.52
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming